Gdzie mozna sie poslizgac??

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Hello. mam takie pytanko gdzie w stali mozna sie poslizgac (gdzie jest jeszcze snieg), chodzi o jakies bezpieczne miajsce.

Ja dzisiaj jechał koło Czuczu domu widziałem tam kałuże w nocy ma być mróz!! kałsuża zamarnie i sie poślizgasz!!

Ja juz 3ci dzien pod rzad dla zabicia czasu sie po nocach slizgam, na centrum juz snieg wyjezdzilem, na celnym ciezko, o zajezdni juz nie wpominajac. Jednak jakby nie bylo trzeba czekac na snieg, albo jesli ktos ma dobry reczny, to sniegu w sumie nie musi byc, tylko mniejsza frajda

Poniedzieli mroz jak pozamarzaja te kalurze i sniegu do sypie to miejsc nie bedzie brakowac. oby

A moze by tak uaptrzyc sobie jakis "nieuczeszczany" kawalek drogi czy placu, no i jak by byl mroz kazdy 1dno wiadro wody wyleje i bedzie slizgawa.

No to Czaruś możesz się poślizgać już wszędzie,
ehh po co tyle śniegu

i jzu po tym sniegu znikneło wiecej anizeli napadaloi to jest dobre juz moze sie skonczyc ta zima

Jak teraz patrze za okno mam inne wrażenie!!

a teraz troszke napadało ale zaraz stopnieje
wiec nic wiecej nie napada teraz moze w nocy ale watpie

teraz to chyba juz jest gdzie sie slizgac

Własnei nie ma.
Na centrum 25 cm sniegu i ledwo co odsniezyli.
Zajezdnia out of order koleiny wzdłuzne......... od wiatru w sniegu tragedia......... Zostaja drogi

Cytat:
2005-03-08 21:31:30, CZUCZU pisze:
Zostaja drogi

Zgadzam sie drogi sa jak narazie najlepsze bo albo nie jest odsnieżone albo sa takie doły ze można by cosik urwać!! Ale mysle nad placem dużego Koscioła na Staszica tam chyba nie jest az tak zle dzis bylem i nawet sie jezdziło...