HiStOrIa KtSw

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Panowie moze napiszecie cos tu o powstawaniu klubu ktsw ??
mysle ze ci ktorzy sa w klubie od niedawna chcieli by znac historie tak wspanialego klubu jakim jest Klubu Tuning Stalowa wola

Myślę, że takie coś to powinno być na stronie klubowej a nie tu na forum ... za jakiś czas ten temat zniknie i nikt nie bedzie przegladal forum w poszukiwaniu takiego tematu. Jak będzie to na stronie klubowej to będzie umieszczone, powiedzmy: w widocznym miejscu.

Bylo keidys ale napisane jezykiem adama.po usunieciu jakichs 500 bledów skleiłem w całosc ale nie było to zbyt fajne.....

Ogólnie adam kombinowął jak by sie scigac itp itd.
znalazł z 5 - 8 osób i zrobili zalazki klubu.
Potem pojawiłe msie ja - uparłem sie na www , uparlem sie na naklejke ktora bylaby w miare normalna - sprawa dyskusyjna , potem poszlo o forum - namowilem w koncu ze potrzebujemy foruma potem poszlo juz z górki ...
w meidzyczasie jezdzilismy po polandii na zloty, robilism yswoje , scigalismy sie i chlalismy gdzie popadło.

THE END

[ wiadomość edytowana przez: CZUCZU dnia 2005-02-25 17:12:14 ]

pamietam Czuczu ze zorganizowales kiedys MaluchTuning czy jakos tak to sie nazywalo, co sie z tym stalo?

Czesc osób weszła do KTSW.
inni sprzedali auta - z tych osób tylko kompresor , lo3ek i czarek usa maja jeszcze malce.
Wiec ciezko miec klub bez chetnych.
Pracuje nad oddziałem Terytorium ale to czas pokaże....

No prosze pingu sie meczyl tworzyl opisywal a czuczu w 30 s stworzyl przystepniejsza wersje.
Wrzuc czu to na stronke.

Aaa tam nic ciekawego, pilismy z Adamem, ja do niego daj buzi, a on : moze lepiej klub zalozyc, a ja na to : wole buzi bo kiedys w klubie bedzie libacja w lutym 2005 roku i wytne total zgona , no i tym sposobem jest klub .

P.S. Chetnie bym sie spotkal z tymi 7oma osobami, ktore po raz pierwszy pojawili sie na modlitewniku, wszystkich nie pamietam dokladnie, ale wg mnie powinni byc na jutrzejszej popijawie, tylko jak ich teraz znalezc .

Pozdrawiam

P.S. Czu jak ty sie pojawiles to ludzi sie duzo wiecej przewinela niz osmioro, ale co prawda to prawda, byles internetowym pionierem w klubie .

[ wiadomość edytowana przez: _Gallus_ dnia 2005-02-26 02:39:20 ]

I było ładnie i pięknie a puxniej dołączył do nich Rzeszowiak!! haha

Gallus boja rozjasniłem ciemnosc i kazałem adamowi ruszyc 4 litery.
Na wszystko jest czas złota dewiza adama ....

Cytat:
2005-02-25 17:11:26, CZUCZU pisze:
Bylo keidys ale napisane jezykiem adama.po usunieciu jakichs 500 bledów skleiłem w całosc ale nie było to zbyt fajne.....

Ty jak zawsze mi slodzisz

Bledami bylo to ze napisalem bez polskich znakow
A historyjka byla fajna.

A prawda byla taka ze przytulam sie z grzeskiem a ten do mnie; ,,Moze pujdziemy krok dalej'' no to ja na to ,,Oczywiscie zakladam KTSW ''

Cytat:
2005-02-28 09:07:30, Pingu pisze:
A prawda byla taka ze przytulam sie z grzeskiem a ten do mnie; ,,Moze pujdziemy krok dalej'' ...

Moze on chcial wykonac inny krok? Krok aby bardziej umocnic Wasza przyjazn

No czyli jak wszyscy juz widzicie, takie byly podwaliny klubu . Gay Club rulleeez .