Swap ze skrzynią od skody 120

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
zważcie tą aukcje..klik pomijając wykonanie i ogólny stan pojazdu zaciekawiła mnie skrzynia 5cio biegowa ze 120.. próbaował ktos kiedys takie cudo?? pozatym gośc cos pisze o zawieszeniu od toledo.. OCB??

[ wiadomość edytowana przez: -maly- dnia 2005-02-25 22:34:23 ]

startrek z lekka te zderzaczki cool

apro po wie ktos cos sie stalo ze stronką wiejskituning.com?? jakis nowy adres??

wstyd mi za moje wojewodztwo...
ale skrzynia wydaje sie ciakawym rozwiazaniem

maluch dramat nie z tej ziemi ... syf syfilis , ale ma na przedniej osi pare cromodor CD9-CD18... moze ktos takich szuka i by odkupil oldschoolowe felgi od tego startreka?

Cytat:
2005-02-25 22:27:11, -maly- pisze:
...gośc cos pisze o zawieszeniu od toledo.. OCB?? [ wiadomość edytowana przez: -maly- dnia 2005-02-25 22:34:23 ]

Może kolumny McPersona

Pasztet straszny. skrzynie od skodzinki pewnie sie da wpasowac tylko trzeba z calym zawiasem tylnym i przerabiac mocowania wachaczy, ona jest dosc szeroka

Keymot wyjechal do anglii i dałserwer jakiemus lamerowi.
Owy lamer skasował strone i tak sie skonczył wiejski tuning.
Koniec.

Dejta gdzie jest ta wioska bo ja takiej nie znam na podkarpaciu...
Mozna by sie przejechac porobic fotki.

Miazga Jedynie co mi sie podoba to motyw deski rozdzielczej ale wykonanie DRAMAT :/ MOŻE trzeba zagadać do chłopa to zapoda jakieś szczegóły co do szkrzyni

Cytat:
2005-02-25 23:12:53, CZUCZU pisze:
Keymot wyjechal do anglii i dałserwer jakiemus lamerowi. Owy lamer skasował strone i tak sie skonczył wiejski tuning. Koniec. Dejta gdzie jest ta wioska bo ja takiej nie znam na podkarpaciu... Mozna by sie przejechac porobic fotki.

RLA .... Łańcut
Tam to w ogole jest zagłebie wiejskiego tuningu...

[ wiadomość edytowana przez: dejta dnia 2005-02-26 13:18:28 ]

tam jest napisane że ZEGARY (licznik) są od Toledo

Cytat:
2005-02-26 14:39:42, gumbas5 pisze:
tam jest napisane że ZEGARY (licznik) są od Toledo

w aukcji pisze:
Cytat:
Poszerzony rozstaw osi Seat Toledo - zegary(...)

i to mnie zmyliło Bart zmiażdzyłeś ... gdzie Ty tam te fele poznałeś ale rzeczywiscie są

I ta cena 8500!! , pewnie koles włozyl w niego troche siana, szkoda ze z takim skutkiem koncowym

racja, mógł mi dać tą kase... ja bym jush wiedział co z nią zrobić