MotoNews.pl

Pokrowce na siedzenia Toyota Corolla

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Gdzie można kupić jakieś w miare porządne i w miare wyglądające za rozsądną cennę pokrowce na siedzenia do Toyoty Corolli (2003).
Bo to co zaproponowali mi w serwisie 550 zł zmroziło mnie i moją kieszeń.

Pozdrawiam

Możesz poszukać na allegro, choć niestety to co tam sprzedają to może być jakaś totalna kicha... Dowiesz się pewnie dopiero po odebraniu towaru.
Może pojedź jeszcze do jakiegoś tapicera samochodowego i zapytaj za ile może takie coś uszyć. Wg. mnie ta opcja jest ciekawa bo pokrowce będą na miarę i chyba niezłej jakości. Tylko pytanie za ile...

No ale może jeszcze ktoś będzie mógł polecić jakiś sklep z niezłymi pokrowcami.

Mi tapicer szył do Cari z dobrego materiału przód za 120 zł. I wydaje się że warto było.
Pozdro

włąśnie tapicerz to chyba najlepsze rozwiązanie niedośc że uszyje dobrze to jeszcze z materiału jaki sobie wybierzesz
tylko teraz poszukaj dobrego tapicerza

Pozdrawiam

Tylko że przy cenie 120 zł za jedno, wyjdzie niewiele taniej niż 550 zł za komplet w ASO.
Może więc lepiej kupić dopasowany oryginał???

Tak się zastanawiam czy tapicer taki tani. Gościu od którego chcę kupić e9 i w której są pokrowce szyte na miarę (przód i tył) powiedział, że zapłacił 750 zł u tapicera w Żorach (nawet wiem u którego) i że można taniej ale potem robią się takie "worki". To jest tanio...są dużo droższe. Więc tak jak pisze Jackal taniej wyszłoby kupić z ASO.

[ wiadomość edytowana przez: madzia_83 dnia 2005-02-28 14:46:15 ]

Ja płaciłem 120 za dwa przednie fotele.
W poldku (poprzednie auto) przejechały 3latka i były wporzo więc po co przepłacać???