| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
gelczas OMEGA 3000 Radom | 2003-01-31 19:27:46 Dla poprawienia humoru:
Co to jest: małe, zwrotne, z czarnymi szybami, chromowaną końcówką wydechu i naklejką CASTROL na masce i wypasionymi glosnikami na tylnej półce...? ...Malusznik WRC!!! Pozdro. **LOB** Exclusive Club of Opel Omega [ wiadomość edytowana przez: gelczas dnia 2003-01-31 19:28:39 ] |
totr V8/C200 łódż/belfast | 2003-02-02 14:06:26 co by nie gadać to jest w tym wszystkim prawda o naszej braci tuningowej ale moim zdaniem to bardziej oszołomy a nie tunerzy.
osobiście nie lubię jeżdzić autkiem takim jak go fabryka wypuściła bo nie ma indywidualności. dla mnie mogą palić gumę , szaleć , przechwalać się ale na skrzyżowaniach prawda bywa okrutna dla tych panów nie jeden z nas już utarł nosa takim gościom z resztą połowa tych pięknie wyglądających "fur" to wraki w pełnym tego słowa znaczeniu!! |
olechnus Opel Omega A Caravan Wrocław | 2003-02-02 23:52:57 hmmm... ja mam jakieś dziwne zdanie na temat tuningowców! Wiadomo że fajnie jest mieć przerobioną fure ale tuning kojaży mi się z nędznym szpanerstwem i dresiarstwem! łysi goście w skórce którzy rwą głupie badziewiary z dydkotek!! naprawdę spotyka się nie wielu normalnych ludzi w pożadnie przerobionym aucie!! Moje przekonanie sprawdza się w 90% !!
Po co komuś buczący wydech w centrum?? po co komuś tak mocno grający sprzęta w aucie? -według mnie to powinni nakładać nacisk na jakość dźwięku i wyciszenie samochodu a nie na głośność! ale ... !! szpanerwstwo w większości i tyle! Chcą sie dowartościować? zostać nareszcie zauważeni!! Ale co by nie mówić fajnie jest zobaczyć na mieście super autko a w nim jakąś ładną (ładną a nie farbowaną blondynkę z dyskoteki Co do rajdowców na drogach centrum to wtopa jak cholera! nie ma lepszych miejsc niż miasto?? sam bym chciał mieć rajdową astre czy skode i wypaść na OS gdzieś po polach! -koło mnie są czad tereny!! to na tyle mojej wypowiedzi! Pozdrowienia dla prawdziwych tuningowców i rajdowców!! |
Prowo LOB WETERAN ![]() Kura Indian ze wsi (OPO) | 2003-02-03 22:32:10 Oto moje zdanie:
Sleeper to jest to! Pzdr. ----------------- Benzinový 3,6litrový vidlicový šestiválec |
robert_kraków vectra b KRAKÓW | 2003-02-04 00:42:36 dokładnie najlepszymi wozikami są sleepery |
DrA eS ... | 2003-02-04 08:50:21 A co to qwa jest sleeper ?? |
robert_kraków vectra b KRAKÓW | 2003-02-04 10:46:02 sleeper to z anglikańskiego uśpiony, śpiący.
czyli taki wózek który z zewnętrza nie przypomina rasowego konia ale pod machą jest uśpione serducho które każdemu bolkowi pokaże wylot wydechu. dramar to właśnie coś o twoim wózku tylko zmień naklejkę na 2.0 |