Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
![]() Berciak Opel Astra Białystok | 2005-02-27 01:47:22 Dokładnie tak, oni nawet samochodu nie rozkrecaja jak zmieniaja kolor tylko po wierzchu wszytsko maluja heheheh, chociaż tapicerka i pare innych rzeczy wyglądają na dobrze zrobione |
![]() Red Astra Iron Maiden Andrychów | 2005-02-27 09:31:18 Program łatwy lekki i przyjemny ![]() Zgadzam się końcowe efekty zewnętrzne robią wrażenie podobnie jak ponoszone koszty ![]() elementów to wolałbym własnoręcznie... choć z druiej strony to ma być zabawa i taką jest ![]() niektóre z tych autek to szroty normalnie ![]() nie będą narzekać ![]() |
![]() Grzesiek Forumowicz Opel Astra II/ HONDA ... Białystok | 2005-02-27 09:51:36 też to oglądam jak akurat trafię
wczoraj była acura legend i chevy blazer a na mtv base był ten koles od toyoty,co mu ją zakupili w każdym razie-dla mnie to co robią z autem z zewnątrz-to mi się nie podoba.Nie lezą mi te spojlery,płomienie,itd natomiast wnętrze to inna bajka-tu w 100% podobają mi się ich rzeróbki.Nie załują kasy na multimedia kiedyś dla chlopa do jakiegos rzęcha wstawili telewizor lcd 42 calowy. swoje auto mógłbym do nich dać,ale właśnie na przeróbkę wnętrza ![]() a tak wogole-dziwię się,że ludzie jeżdżą samochodami w takim stanie wczoraj pokazywali chlopa od acury chata kosmos,chłop w butach z krokodylej skóry,a samochód-szkoda gadać-zderzak przedni na fotelu pasażera,maska przywiązana łańcuchem a do tego ten syf w środku-czego oni stamtad nie wyciągali. to chyba jest robione specjalnie dla programu,bo za cholerę nie uwierzę,ze tak można jeździć. |
_Grzesiek_ Pełnoprawny Klubowicz Corsa B , był Senato ... Szczecin | 2005-02-27 10:27:15 To ze słownika języka polskiego : "picować ndk IV, ~cuję, ~cujesz, ~cuj, ~ował
posp. «pleść, oszukiwać, blagować»" i wszystko jasne ![]() Tak jak Bartek pisał .W Mustangu było to widać aż nadto. Czasami oglądam ten serial bo można z niego zaczerpnąć jakieś pomysły do zastosowania we własnym pojeździe np płomienie z rur tego Mustanga ![]() |
![]() Berciak Opel Astra Białystok | 2005-02-27 17:29:03 Wlasciwie to nie wiem kiedy to leci, ja jakos wlaczam i trafiam pewnie na jakies powtorki, tez nie chce mi sie wierzyc, że oni caly czas jezdza w takim syfie, jakies jedzenie itd za siedzeniem lub w bagazniku, bo dziwne że u każdego jest taki syf. Nie podoba mi sie to jak robia samochody z zewnatrz, fajna jest tapicerka i duzo sprzetu pakuja, czasami az za duzo. Ostatnio dla goscia zamontowali monito pod podwoziem ![]() |
omegafan Pełnoprawny Klubowicz Omega włocławek | 2005-02-27 17:53:39 wszytsko ładne,ładne........ale w niejednej "odpicowanej"bryce wstydziłbym sie jeździć ![]() peace |
![]() gregos Omega Caravan Ruda Śląska | 2005-02-28 16:16:53 Przecież ten program to kolejne obnażenie bezgranicznej głupoty tego narodu. ![]() |
![]() fm_crew Forumowicz Toledo 5P/Vectra GTS ... Warszawa | 2005-02-28 21:20:51 POPROSTU ,,NA BOGATO"-->>ALE NIESTETY TROCHE ZA DUZO TEGO TAM PAKUJĄ ![]() |
![]() gregos Omega Caravan Ruda Śląska | 2005-03-01 00:41:01 Rewelacja - jeszcze tylko sracza do auta nie wpakowali (w końcu przy takim wypasie po co wychodzić z bryki?) !!! ![]() |