MotoNews.pl

MTV "Pimp my ride"

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam ,ostatnio czesto ogladam telewizje i bardzo spodobal mi sie program na MTV pt."MTV podpicuj mi bryke" szkoda ze unas niema takiego programu.Jak ogladaliscie ten program to co sadzicie o nim?

oglądam chyba każdy odcinek... moje spostrzeżenia...

- ładują kupę siana w każdy wóz - faaajnieee

- robią na odpierdol wszystko czego nie widać z zewnątrz - NIEfaaajnieee - skąd ta teza - widziałem np jak dziurę w podłodze (chyba w Mustangu) "naprawili" przykręcając kawałek blachy wkrętami... WKRĘTAMI !!!! ??? , w silniku który spalał więcej oleju niż benzyny dolali jakiegoś "moto doktora" (chyba - albo po prostu oleju - nie pamiętam), według nich "generalny remont silnika" (chyba Civic, albo CRX) to wymiana kabli WN, oleju i pomalowanie elementów na różne kolory...

generalnie chętnie bym się do nich zgłosił z którymś z moich autek... powkładaliby tego całego sprzętu i pomalowali kozacko, później ja bym ponaprawiał to czego nie zrobili i byłoby wypaśnie

[ wiadomość edytowana przez: _Bartek_ dnia 2005-02-26 21:13:59 ]

[ wiadomość edytowana przez: _Bartek_ dnia 2005-02-26 21:14:38 ]

W dzisiejszym, a w zasadzie wczorajszym, odcinku wzięli od gościa Forda z lat sześćdziesiątych, pordzewiałego, porozwalanego itp...i takiego mu oddali bo stwierdzili, że nic z nim nie zrobią, a że jego właściciel chce być mechanikiem, to powiedzieli że sam sobie go naprawi. Ale żeby nie puścić go z pustymi rękami, kupili mu nowiutką, prosto z salonu, Toyotę 4Runner (terenówka dla niewtajemniczonych) i ją odpicowali z zewnątrz i zamontowali pożądny sprzęt multimedialny, łącznie z telewizją satelitarną...
Też bym tak chciał

Dokładnie tak, oni nawet samochodu nie rozkrecaja jak zmieniaja kolor tylko po wierzchu wszytsko maluja heheheh, chociaż tapicerka i pare innych rzeczy wyglądają na dobrze zrobione

Program łatwy lekki i przyjemny
Zgadzam się końcowe efekty zewnętrzne robią wrażenie
podobnie jak ponoszone koszty ale co do niektórych
elementów to wolałbym własnoręcznie... choć z druiej strony
to ma być zabawa i taką jest z resztą jak zauważyliście
niektóre z tych autek to szroty normalnie więc właściciele
nie będą narzekać

też to oglądam jak akurat trafię
wczoraj była acura legend i chevy blazer
a na mtv base był ten koles od toyoty,co mu ją zakupili

w każdym razie-dla mnie to co robią z autem z zewnątrz-to mi się nie podoba.Nie lezą mi te spojlery,płomienie,itd

natomiast wnętrze to inna bajka-tu w 100% podobają mi się ich rzeróbki.Nie załują kasy na multimedia

kiedyś dla chlopa do jakiegos rzęcha wstawili telewizor lcd 42 calowy.

swoje auto mógłbym do nich dać,ale właśnie na przeróbkę wnętrza marzą mi sie monitory lcd w oparciach przednich foteli,i gdzies z przodu zabudowane w podsufitce,bo na konsoli srodkowej,to najwyżej taki mały,7 calowy.

a tak wogole-dziwię się,że ludzie jeżdżą samochodami w takim stanie
wczoraj pokazywali chlopa od acury
chata kosmos,chłop w butach z krokodylej skóry,a samochód-szkoda gadać-zderzak przedni na fotelu pasażera,maska przywiązana łańcuchem
a do tego ten syf w środku-czego oni stamtad nie wyciągali.

to chyba jest robione specjalnie dla programu,bo za cholerę nie uwierzę,ze tak można jeździć.

To ze słownika języka polskiego : "picować ndk IV, ~cuję, ~cujesz, ~cuj, ~ował
posp. «pleść, oszukiwać, blagować»" i wszystko jasne

Tak jak Bartek pisał .W Mustangu było to widać aż nadto.
Czasami oglądam ten serial bo można z niego zaczerpnąć jakieś pomysły do zastosowania we własnym pojeździe np płomienie z rur tego Mustanga

Rozmawiam niekiedy ze znajomymi co byli w Stanach to naprawde mozna znalezdz jezdzace rozpadowy ale oni sie tym nieprzejmuja.W Europie a zwlaszcza skandynawia bardziej zwraca uwage na ladnie wyglodajace auta.

My tu gadu gadu - ale niech ktos mi powie kiedy bedzie nastepny odcinek bo wszyscy w robocie mowia o tym programie no i chcialbym zobaczyc go - a sniezek pada zimno na dworze a gazety z programem nie mam i telegazety na mtv tez nie ma

Wlasciwie to nie wiem kiedy to leci, ja jakos wlaczam i trafiam pewnie na jakies powtorki, tez nie chce mi sie wierzyc, że oni caly czas jezdza w takim syfie, jakies jedzenie itd za siedzeniem lub w bagazniku, bo dziwne że u każdego jest taki syf. Nie podoba mi sie to jak robia samochody z zewnatrz, fajna jest tapicerka i duzo sprzetu pakuja, czasami az za duzo. Ostatnio dla goscia zamontowali monito pod podwoziem

wszytsko ładne,ładne........ale w niejednej "odpicowanej"bryce wstydziłbym sie jeździć

peace

Na wp.pl jest fajny rozpis programow i miedzyinnymi MTV,ja tam zawsze sprawdzam,a program ten zawsze ogladam do poludnia w niedziele.jak jest czas.

Oglądałem już parę odcinków tego programu.I moje spostrzeżnie jest takie. Odpicowują, a nie remontują bryki.
Widziałem już:

- wodospad w samochodzie!
- pralkę.
- playstations.
- monitory LCD o kolosalnych rozmiarach.

/ech ci amarykanie

Też mam takie wrażenie.
Bajery są pakowane gdzie popadnie i taki samochód bardziej nadaje się do użytkowania jak stoi niż jak jeździ. Jaki jest sens dawania 4 ekranów? Kto to będzie ogladał?

To wszystko jest baaardzo jamerykańskie - opakowanie musi być ładne, a to co w środku czyt. pod maską to już inna sprawa.

Przecież ten program to kolejne obnażenie bezgranicznej głupoty tego narodu.

POPROSTU ,,NA BOGATO"-->>ALE NIESTETY TROCHE ZA DUZO TEGO TAM PAKUJĄ

Pimp My Ride Wszystko o tuningu środa 02.03.2005 17:05 MTV

Program adresowany jest głównie do maniakalnych fanów motoryzacji i tuningu. W każdym odcinku doradzamy jak starą brykę przerobić na super auto z wieloma dodatkami, które zrobią wrażenie na każdej kobiecie! Wśród akcesoriów, zamontowanych na życzenie właścicieli w ich autach znajdą się: odtwarzacz DVD, zestaw stereo z podłączoną gitarą elektryczną oraz akwarium. W świat tuningu wprowadzi widzów gospodarz programu słynny raper Xzibit.

hihihi - nie - no muszę to zobaczyć

Rewelacja - jeszcze tylko sracza do auta nie wpakowali (w końcu przy takim wypasie po co wychodzić z bryki?) !!!