MotoNews.pl

Przerabiane polonie

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
interesuje mnie bardzo polonez truck "traper"! jesli go widzieliscie to super jesli nie to zalujcie!chcialem cos takiego kupic... albo najlepiej przerobic swoja carowke na cos calkiem podobnego!wiecie moze jak to zrobic??pomozcie!!!piszcie rowniez na moj email: karol@protoss.pl

ekhem o podolotach traperach nie slyszalem - ty masz w avatarze analoga - ktory jest jednym z kilkunatu wyprodukowanych dla FSO

wlasciwe to masz racje! traper to jego "robocza" nazwa. ale tak chodzi o analoga! macie moze dostep do jakis danych technicznych? albo do kogos kto ma takie cudenko? dzieki za odpowiedz

tu masz artykuł o poldku 4x4 artykuł

wyprodukowali 7 sztuk. zostalo z 5... naped na 2, 4 kola... kolega z klubu FSO AK PiotrekDJ ma takiego z dieslem 1,9 od xantii... bialego. znajdziesz go na forum tamtego klubu... super autko, bylem widzialem na zywo, nawet mam fotki na pace...
fotki ze zlotu
ciag dalszy
i jeszcze raz
i po raz ostatni

Cytat:
2005-02-27 19:15:54, 2grzybek pisze:
wlasciwe to masz racje! traper to jego "robocza" nazwa. ale tak chodzi o analoga! macie moze dostep do jakis danych technicznych? albo do kogos kto ma takie cudenko? dzieki za odpowiedz

robocza nazwa analoga brzmiala "Agro"

Traper to cos zupelnie innego niz analog.Trapera istnieja 2 sztuki,zostaly one zrobione indywidualnie przez kolesia z Opola bodajze.Jeden byl niedawno do kupienia

jesli sie nie myle na podzespolach niwki....

a DF "Traper" na Gaza....

albo na odwrot

co za roznica?... szkoda ze nie weszly do seryjnej produkcji, bo takie auta byly by idealne na nasze drogi...

ja widzialem w tv jak gdzies w bieszczadach byl zlot traktorow wlasnej produkcji

to byl kawalek DF [przod,pasazery ale sedan obciety i zwykla paka] na jakis podzespolach czegos wielkiego, kojot sie zwal, imponujace to bylo bo wygladal ja monster trak,

ja sie zastanawialem za jak bym mial kase to na podzespolach stara 233 bym zrobil DFa, na duzych kolach balonowych z duzym leylandem turbo doladowanym, ja widzialem ten silnik w akcji, to pustym 233 potrafil zerwac na asfalcie na 4 kola tj cala os z tylu, a samymi przednimi to tez ale ludzie jak sie patrza [znajomy ojca takim jezdzil] jak star i tu z piskiem opon rusza, kaszlak to w pojedynku ma problemy

lo jezu chcialbym to zobaczyc - fiat 125p monster? kurde, dobry pomysl - skonczyly by sie problemy z parkowaniem i blokadami na kolach!

mam zdjęcie takiego fiaciora, tylko nie mam pojęcia jak je tu wstawić? jak ktoś mi powie to to zrobię

tu masz stronke do wklejania fotek z kompa.
nie wieksza niz 1024 kilo

klikliklik