Kto zna dobrze instalację elektryczną w aucie? -problem

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
W dziale INNE jest schemat instalacji elektrycznej. Po wybraniu "page nr ..." mamy interesujący nas fragment schematu. Na niektórych stronach są pokazane miejsca rozmieszczenia niektótych złączek czy elementów schematu. Mnie zainteresowała "page 62" ponieważ tam jest schemat instalacji zegarka który daje mi "popalić". Mie mogę jednak nigdzie znaleźć strony, na której jest pokazane miejsce złączek X6 i X6A. Na stronie 45 są np. pokazane X2, X2a, X2B. Przeglądnąłem wszystkie strony i nie znalazłem miejsca umieszczenia złączek X6. Kto wie gdzie ich szukać?
Pozdrawiam Wszystkich

w tym temacie jestem zielony ...ale zeby post nie został bez odpowiedzi to się dopisze

To o co pytasz jest na stronie 6 ale trochę małe więc jak byś nie widział to zerknij TU może trochę mało profesjonalnie ale wiadomo o co chodzi

GG

Serdeczne dzięki Grzegorzowi20CD za informację i link, rzeczywiście widać tam złączki X6 i X6A czyli to o co mi chodziło. Nie wiem w jaki sposób przegapiłem str. 6 schematu, chociaż byłem pewien że przeglądnąłem całość. Dziękuję również przy okazji za informację przy temacie "Kłopoty z zegarkiem". Utwierdziłeś mnie w tym czego się jedynie domyślałem.
Pozdrawiam serdecznie, bardzo mi pomogłeś.