Chińskie alusy Hijoin co o tym sadzicie

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
witam podaje linka do oferty jednego ze sklepow
sami zobaczcie te cuda:

Alusy Hijoin

ceny sa rewelacyjne i oferta bogata
mozna dobrac kazdy rozmiar, takze duzy wybor kolorow
sa sliczne tyle ze chinskie

co o tym sadzicie
np 16 modelu H-125 zl kosztuje 339zł brutto (mi sie slicznie podoba)

chętnie bym porozmawiał i posłuchał opinii kogoś kto ma te fele już dłuższy czas i zrobił na nich conajmniej 20-30 tys km.

Bo fele na zdjeciu ładne, cena przyzwoita a ciekaw jestem jak wyglądają w rzeczywistości to raz, a dwa to jak to się ma do jakości. Czy np po roku nie będą na maxa pokrzywione na naszych pl drogach.

właśnie pierwsza i najważniejsza rzecz w naszych realiach to twardość felg prawdę mówiąc na nasze drogi to najlepsze są stalówki

ale co wygladu to trzeba przyznac że są bardzo ładne

Niestety z czegoś ta cena wynika. Jeśli felgi są tanie to zazwyczaj są miękkie. Przy tym rozmiarze obawiam się że nie da się ich nie pogiąć. A koszt prostowania lekko zwichrowanych felg to około 70 zł za sztukę... i tak co rok

zawsze warto zalozyc jak sie chce ciutek drozej samochod sprzedac

Ładne felgi, smieszna cena. Haczyk w twardosci jak rozumiem po tym co piszecie.

Speed, ale stalówki są brzydkie Tyle ze mozna samemu w garazu wyprostowac

wykonane podobno sa bardzo dobrze (mowie o lakierowaniu itp) duzo lepiej niez gumowe alessio

ale co do ich twardosci to faktycznie tajemnica
jedno trzeba przynac sa sliczne

mi sie ta strasznie podobaja te

Enzo V czy O to wytrzymale i solidne fele a cena nei wiele wyższa. Wiec nie zawsze cena jest wyznacznikiem. Alessio kosztuje do nieba a lakier zwłaszcza ten imitujący chrom to porażka.

Dlatego dobrze by było znac odp użytkownika.

być może do nowej furki kupie na próbę (mam kumpla co prostuje fele)

a ja jakbym Ponego sprzedawał to bez fel bo drugich takich w Polsce (podobno) nie ma