Co o FSO warto zobaczyć w stolicy

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Wybieram się do stolicy za jakiś miesiąc i jestem ciekaw gdzie można obejrzeć coś ciekawego związanego z FSO. Pierwszy przyszedł mi do głowy Norblin, ale mam teraz pytanie w jakie dni i godziny można go zwiedzać I co będzie mniej więcej do obejrzenia (najbardziej zależy mi na Warszawach, Polodku 3-d (coupe chyba tam nie ma?) no i Analogu I gdzie właściwie jest to muzeum (gdzieś kiedyś mapke widziałem tutaj na stronce... ale gdzie ) Co jeszcze jest w wa-wie do obejrzenia??

Jest 3 drzwiowy czerwony Polonez, ma jeszcze znaczek Polski.
Powstał bodjże w 1977, czy wczesniej, powstał we Włoszech, jako jedna z wizji Poloneza.

Cytat:
2005-02-28 14:01:41, Raptor_PTK pisze:
Pierwszy przyszedł mi do głowy Norblin, ale mam teraz pytanie w jakie dni i godziny można go zwiedzać

Zapraszam TUTAJ >>>, zobacz też nasze relacje z "Akcji szmata" lub ze zlotów ogólnopolskich, znajdziesz tam zdjęcia aut wartych obejrzenia

muzeum jest czynne oprocz poniedzialkow od 1000 do 1500 mniej wiecej. zeranska fabryke mozna obejrzec sobie w postaci budynku, ciekawostka moze byc zomis za fso oraz strazacka -zlomowisko. najlepiej przyjechac do warszawy na weekend na wiosne. czasami cos sie dzieje w tej dziurze.

mojego poldka można oglądać co dzien tak ok 21

taki żarcik

Cytat:
2005-02-28 16:02:07, Jojo pisze:
mojego poldka można oglądać co dzien tak ok 21 (...)

Potwierdzam

[ wiadomość edytowana przez: -marcin- dnia 2005-02-28 19:09:57 ]

nie chce zaczynac nowego tematu to podpinam sie tu
takie pytanko mam : ile trwa oprowadzenie grupy ok 40 osób po Norblinie jaki jest koszt wynajecia przewodnika i czy trzeba zaklepać termin na wejście takiej grupy?
pozdr

Cytat:
2005-02-28 15:52:47, PACAN pisze:
ciekawostka moze byc zomis za fso oraz strazacka -zlomowisko.

buehehehehehh.... dobre, dobre....

Dział Organizacji Zwiedzania: tel. (22) 656 67 47
za wynajecie przewodnika sie nie placi to jego praca
40 osobowa grupa pewnie zostanie podzielona na dwie bo za duzo na raz do sali
bilet 3 zeta, opieka nie placi chyba
zadzwon pod ten numer powiedz ze chcesz przedwodnika dla 40 osobowej grupy do norblina powinni dacalbo alka albo piotrka zalezy ktory bedzie
pozdrawiam

moga dac mnie- amatora, jak pozostali sie skutecznie wykreca, a wiedziec trzeba, ze nigdy nie mowie tego samego. na lewo lamborghini, a obok to zolte to moskwicz 408, hehe!