Podswietlenie E-34

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Od paru dni jestem w posiadaniu E-34 z 88r. jest to moje pierwsze BMW. Mam maly problem z podswietleniem pokretel od nawiewu i wlacznika swiatel. Bede wdzieczny za info. gdzie znajduja sie zaroweczki i jak sie do nich dobrac bez uszkodzenia jakiego kolwiek zatrzasku .

zobacz TUTAJ

Dzis wymienialem zaroweczke w podswietleniu nawiewu, przy demontazu (wiedzialem ze cos ............) uszkodzilem panel sterujacy, nie wiem jak to sie fachowo nazywa, do ktorego sa podpiete 3 linki. Nie moge teraz ustawic przesuwakow max w prawo, blokuja sie w pozycji 3/4. Ulamaly mi sie plastikowe lapki od trzymania linek . Ile moze kosztowac wymiana takiego mechanizmu??

z tego co pamiętam to trzeba wymienić cały panel

To straszna lipa . Caly na allegro widzialem za 250. Troche droga wymiana zarowki za 80 gronia . Przeciez ten mechanizm jest oddzielnnie wykrecany, 2 srubki i 2 zawiaski, mysle ze mozna go kupic osobno ale to tylko moje domysly.
Pozdrowionka

Cierpliwości niedawno na allegro gość wystawił coś takiego nie było ofert kupna licytacją zaczynała się od 20 zł nie było ceny min. napewno wystawi ponownie codziennie sprawdzam tam części do bmw jak coś znajde dam znać.

Bede bardzo wdzieczny.
Pozdrowionka

ja jak kupiłem swoją niunie tez wymieniałem te żaróweczki i też połamałem trzymanie od linki od mocy nawiewu ale posklejałem na kropelke i działa do dziś

trza jeździć do "speców" anie bawić sie z prądem wedle przysłowia "z dupą i prądem nie ma żartów"

a jaki to pront 12v wolałem połamać kropelkakosztuje 1zł a fachowiec wzioł by więcej wiec mam gdzie ś fachowców

Napisalem do kolesia ktory ma e-34 na czesci i za ten sterownik chce 130zl. To dobra cena? czy lepiej poczekac?
Pozdrawiam

moim zdaniem dobra cena

Zobacz tutaj może wyrwiesz tanio