MotoNews.pl

Sprzedam lancia 1600 turbo na części

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
cała lancia HF na części do obejżenia w Krakowie silnik ,wiązki,sterownik, turbo 2000zł ,felgi alu 14 + 2nowe zimówki i 2 letnie opony+ 5koło zapas 450 zł zegary do integrale 8 wskaźników z HF turbo + czujniki 350 zł fotele recaro 150 zł sztuka skrzynia biegów + półosie 500 zł zestaw jeszcze w aucie możliwość sprawdzenia silnik był remontowany w zeszłym roku przez poprzedniego właściciela niestety buda tak zgnita że do niczego się nie nadaje

dodam że sterownik jest taki sam jak w cosworth i lancia delta integrale weber-marelli I.A.W 04 sprawdzałem da się przełożyć sterownik i nawet cosworth na nim pojedzie co prawda nie tak jak na orginale ale to kwestia 3 zł na przegranie i skopiowanie eproma więc jednostka rozwojowa pozatym jest to też często wkładane do uno turbo ze wsztstkim ,chodzi dużo lepiej od seryjnego boscha

Masz mozliwośc zrobienia fotek foteli? Są odchylane do przodu?

foteli na chwile dzisiejszą mam 8 kompletów podaj e-mail to ci foty wyśle są to fotele nieodchylane (4 drzwi)

to jak możesz, to ślij na srx@op.pl

Ja tez poprosze o fotki foteli...z cenami jesli mozna do kazdego fotela. neutrino33@o2.pl Thx

tez jestem zainteresowany fotelami jak mozna to prosze o fotke na chrys66@poczta.onet.pl
dzieki

foteli dużo już nie zostało tylko 2 komplety bo parę kompletów już dziś sprzedałem polecam motor bo dziś jeździłem :: turbo ładuje bez problemu 1 bara auto ma dobrego kopa jak na 1600 dużo nie ustępuje integrale silnik równo chodzi i nawet dymka turbo niepuszcza

[ wiadomość edytowana przez: bertonex dnia 2005-03-02 16:34:52 ]

[ wiadomość edytowana przez: bertonex dnia 2005-03-02 16:36:35 ]

Bertonex a ile za kierownicę z tej Lancii (potrzebuję na grubym wieloklinie-takim jak w starych maluchach i fiatach 125) Fotele niestety odpadają-fajne są ale ja potrzebuję odchylane

kierownica za 100 ale naba ma drobny wieloklin taki jak w cc