MotoNews.pl

Amortyzatory tanio kupiłem...

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam.

Kupiłem dziś amortyzaory gazowe na tył do Poniaka firmy Gabriel. Kosztują 129 zł za sztukę - dostałem jeszcze rabat 10%

Czy ktoś spotkał się z tymi amorkami, a jeśli tak to czy może coś o nich powiedzieć, bo sie tak w sumie zastanawiam, dlaczego tak tanio? Może jakas lipe kupiłem....hmn!

Oto post z innego forum...

Cytat:
...Gabriel to nie żaden brazylijski szajs , ale jedna z najpopularniejszych
amerykańskich marek amortyzatorów.
Ja zastosowałem je w mojej Toyocie Camry Wagon, którą sporo jeździłem po
wertepach i z obciążeniem. Przejeździłem na nich 98 tys km i z czystej
ciekawości kazałem zrobić test;- wyniki potwierdziły moje odczucia,-
miesciły sie w granicach tolerancji dla NOWYCH.
Dalszy ciąg eksperymentu jest nieznany,-źli ludzie ukradli toyote(.
P

Też planuje wymiane i chyba się skusze na tą firme!A auto moje już troche ma wiosen więc jak na tą cene-jakość to mogą być!

na tył są stosunkowo tanie. mozna kupic KYB za 130 zł (olejową). ciekawe ile kosztują przody Gabriela (gazowe)?

ostatnio widzialem w slomczynie miesiac temu (i sie zgapilem) wklady amorkow na przod nowe facet mial egzemplaze "po wystawowe" za 150 pln buuu i ja to przegapilem

no tak, amorki na przód oscylują w granicach 300 - 350 zł za sztukę...

amorki
warto kupic do jezdy po miescie!?????????
Musze wymienic bo mnie buja ładnie.......

hej,
A może znajdziecie mi tanie amortyzatory na tył do hyndai lantra 2 kombi ? Bo ja ponizej 300zł/sztuka nie mogę znależć.
Gdzie można uświadczyć w Warszawie te Gabriele?
Obawiam się do starszych modeli hyundaia łatwiej o tańsze części zamienne.
PZDR
PGR

dobre ceny mieli tu - sklep@4cars.pl napisz z danymi samochodu zwykle w ciagu 24h odpisują z cenami maja 2-3 producentów w tym orginały hyundai ...

ja na przod gazowo-olejowe placilem po 215 zl

Witam,

Czy ktoś w Warszawie wie gdzie tanio kupić amortyzatory tył do lantry kombi z 1997 r.
Jakie były zakładane orginalne amortyzatory ? Olejowe czy gazowe?
Mogę załozyć regenerowane za 150 zł szt z wymianą. Nie jest to drogo ale czy warto ?
Może ktoś założył i ma jakieś doświadczenie?
PZDR
PGR