Oliwa

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Jak już wiecie,jestem posiadaczem Bmw 520 24v 90.Sprowadzona była niedawno..ale martwie sie że na oleju ma przejechane aż 20 tyś km!! To chyba duzo?i Mam podejżenia że silniczek głośniej chodzi niż 3 tyś km temu..a co do wymiany to wszystko chce naraz wymienić a potrzebuje z 500 pln.Pomocy

Hmm mamy Ci dać 500zł ????

nie masz pieniędzy ? to do caritasu a nie bmw se kupować

Trzeba było zostać przy Nissanie , to by bylo moze cie stac

no no niedobrze Bardzo Mocne Wozy lub Będziesz Miał Wydatki. to drugie tyczy się ciebie

Wydaje mi się, że powinieneś jednak wymienić olej. Na tym nie zaoszczędzisz.

Pożycz teraz 500 bo potem będziesz potrzebował z 5000

Dżizas, na co Ty czekasz?! Jak teraz nie masz kasy to nie jeździj. Proste, pzdr

P.S: Albo mi ją daj! Ja się nią zaopiekuję

a i co mamy składke klubową robić dobre naprawde hahahahahahahahahahahah

A co aż 500zł kosztuje? przecież nie musisz wszystkiego wymień najpierw olej bo to ważne!

no koments

trzeba było sobie kupić rower, najwyżej łańcuch trzeba wymienić !!! ps. Tak to jest jak ktoś chce wszystkim zaszpanować autem, a kieszeń pusta i aż dziw, że nie narzekasz, że ci dużo pali !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Cytat:
aż dziw, że nie narzekasz, że ci dużo pali !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

tego jeszcze nie wie bo nie tankował z powodu braku kasy

Oj chłopaki smiesznie jest Chodzi oto że ja studiuje a auto kupili mi rodzice,prace zaczynam w przyszłym roku i....kombinuje narazie jak moge-w pełni legalnieWymieniłem oliwke na Mobila 10w40 kupiłem łączniki stabilizatorów,byłem na diagnostyce i wsysko jest bajka a nie uwierzycie że oponki z przodu były jeżdzone jak mi powiedziano minimum 7 lat w niemczech Mają charakter nie??

tobie to dobrze rodzice ci kupili ja sam se musiałem na bryke zraobić