MotoNews.pl
9 Na Narty ? (85384/5)

Na Narty ?

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Hej - jutro chyba wybiorę się na narty do Szczyrku. Czy może ktoś z bliżej lub dalej mieszkających klubowiczów ma ochotę też się przejechać ? Co prawda nie mam bagażnika ale do środka trochęnart wpakujemy ?
Jakby co to piszcie !

W przyszłym tygodniu moze bede w Wiśle na nartach .

W Wiśle ? Kiedy dokładnie ? Bo w końcu nie pojechałem i może skoczę właśnie w przyszłym tygodniu - tyle że w Wiśle jest dosyć mało stoków ?

Może mało jest tych stoków w Wiśle ale za to fajne. Godne polecenia są stoki Soszów (chociaż drogo, 5zł za jeden wjazd), Stożek (trudny technicznie, tylko czarne trasy) oraz Wisła - Cieńków - mi się osobiście super tam jeździło. Poza tym można się wybrać do Ustronia - ośrodek narciarski Poniwiec lub kolej linowa na Czantorię też polecam.
Aha jeszcze jeden fajny stok Wisła - Jawornik

[ wiadomość edytowana przez: pawel_B dnia 2005-03-04 20:46:58 ]

Ja pewno będe jeździł na nartach w Wiśle na Nowej osadzie. Ten stok jakoś najbardziej mi pasuje. Soszów też jest fajny, a Stożek rzeczywiście dość ciężki.

Ja zawsze jeździłem do Szczyrku ale widzę że ten Cieńków się całkiem fajnie prezentuje. Zwłaszcza, że chcę zabrać żonę która nigdy nie jeździła a miałaby tam fajny zielony stok zaraz przy wyciągu również dla mnie. A znacie może ceny bo na stornie tego akurat nie znalazłem ?

Na cienkowie nie znam cen. Na Nowej osadzie karnet na 10 zjazdów kosztuje 30zł

jakby ktoś z pomorza kciał pojeździć na nartach to polecam Łysą Górę w Sopocie-dużo śniegu,wyciąg chodzi,zasadniczo stosunkowo niedużo ludzi i co najważniejsze można wypożyczyć buty i narty

W Cieńkowie jeden wyjazd na dużym wyciągu kosztuje 2 zł. (tzn w zeszłym roku tyle płaciłem)

Cytat:
2005-03-05 18:33:47, Anonymous pisze:
W Cieńkowie jeden wyjazd na dużym wyciągu kosztuje 2 zł. (tzn w zeszłym roku tyle płaciłem)

To ja pisałem, pawel_B

No to jutro jadę na Cieńków zobaczyć. Biorę żonę która pierwszy raz w życiu stanie na nartach. Jakbyście słyszeli jakies krzyki to tam pewnie będę ja

ja jade 25 marca do bukowiny tatrzańskiej. może ktoś w tym czasie bedzie tam przebywał?