Z dobrych źródeł wiem, że ...

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
jedna z największych firm z częściami w Polsce weszła w handel art. do tuningu, lada dzień sprzedaż ruszy pełną parą, oferta będzie się różniła znacznie od tego co teraz jest na rynku.
poza produktami które dobrze znamy będą sprzedawali zupełnie nowe marki dotąd nie znane na naszym rynku a chwalone w świecie (np. tarcze hamulcowe Black Diamond). firma ma bazować tylko i wyłącznie na cenach producenata, nie będziemy mieli do czynienia z chorymi sytuacjami dot cen za towar,jak również z zamówieniem towaru i czekaniem miesiącami jak jest teraz, jadą już pierwsze dostawy do Polski (dosyc spore) a towar który nie będzie dostępny od ręki mają sciągac w ciągu 72 godz.
szczegóły wkrótce ....

a możesz zdradzić o jaką firmę Ci chodzi?

Cytat:
2005-03-03 20:15:29, slawas1 pisze:
a możesz zdradzić o jaką firmę Ci chodzi?

chyba na razie nie powinienem więc tego nie robię (poprostu nie zostałem upoważniony), lada moment zacznie spora kampania reklamowa

Fajnie sie zapowiada. Zobaczymy co z tego wyniknie

gaka kobra

a co powiecie na to_

No ciekaw jestem ... a bedzie oferta jakas via internet ? Przynajmniej katalog ... bez cen chociazby.

Cytat:
2005-03-03 23:27:46, NoSeK pisze:
No ciekaw jestem ... a bedzie oferta jakas via internet ? Przynajmniej katalog ... bez cen chociazby.

A dlaczego bez cen ? Jeśli firma jest PORZĄDNA, a nie jak to w Polsce bywa, to powinien być katalog online + CENY !!. Tak się robi w całej cywilizowanej Europie zachodniej.