[z cyklu chwale się..] jak wam sie podoba to zdjęcie?

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco

Zdjecie z finału Pucharu "RAJDY HOGA".

http://www.camelwrc.sportfoto.pl/galerie/kr04_6/kr04_6_14.jpg

no ładnie

Piękny DRIFT

Chwalipięta
Ale jest sie czym pochwalic... ladna fotka

nie wiem co ale zajebiscie mi sie podoba ten maluch co w silniku ma zrobione??

genialne ujescie .. jestem na TAK

miodzio

Z tego co mi wiadomo to w takich sytuacjach okna powinny być zamknięte;] Hmmm??

Mi sie wydaje czy ma otwarty bagaznik?

Lapek

P.S. Wiem, ze slowo "bagaznik" jest uzyte z duza doza autoironii

Wypass jednym słowem!! 3x

Silnik na wałku Henrich'a, głowica rallycrossowa 5 mm spasowana bez uszczelki. Doloty, wyloty, zamachy, polerka, wywazanie itp.
Silnik robiony u specjalisty w Krapkowicach.
Osiągi silnika to 16 sek do 100km/h na seryjnym wydechu,
80 km/h na 2 biegu.
AUTO DO SPRZEDANIA ZA 2 TYŚ.zł - czyli praktycznie cena samego silnika.

Cytat:
2005-03-04 03:14:06, Lapek_Gdansk pisze:
P.S. Wiem, ze slowo "bagaznik" jest uzyte z duza doza autoironii

Samochodzik faktycznie jakis taki... ladny

Za 2 tys.??? Tosz to super okazyja!!! Szkoda że jestem spłukany

Hmm nie chce sie czepiac, ale w przednim lewym kole czwarta na lewo od dołu dziurka jest parę milimetrów węższa od pozostałych, widzę odpryski lakieru na tylnej feldze, silnik jakoś mi zbyt cicho pracuje na tym zdjęciu...podejrzana sprawa(na holu jechałes i komputerowo usunąłeś linki), pozatym masz dziurę po kuli w szybie, a właśnie, w momencie jak wchodziłeś w ten zakręt, to zauważyłem (to też zdjęcie w pełni całą scenerię ukazuje), że prawe koło jest jajowate...przypatrz się na fotce jak lata...widzisz...?mimo iz jest to zdjęcie, to jajowatość jest animowana... raz wyżej raz niżej..., oprócz tego, zastosowałeś standardową ściemę, bo lewa strona samochodu jest ładna, a prawa taka, że płakać się chce (wejdżcie w kod źródłowy obrazka, to zobaczycie tą akcję z drugiej strony) aha..właśnie...i jak sie pzypatrzysz na fotę z okularami rentgena, to zauważysz okruszki od drożdżówki zprzed tygodnia....ogółem te wszystkie wady powodują, że wartość spadnie do 100zł...jutro płacę.Przywieź mi go pod domek. Heh...widzisz...? fatalny fotograf Ci się trafił, bo za dużo uchwycił

Nie no jaja sobie robię Fajne autko, też mam takie wrażenie, że bagażnik ci się otworzył...chętnie bym kupił, ale mam teraz swoje wydatki na swoje auto...Tapicer już zaciera rączki, by na mnie zarobić...

No to mam nową tapetę :]

Z tego co pamietam przed tym odcinkiem mieliśmy problem z kablami wiec możliwe że w stresie zapomnielismy zamknąć klapy i pojechalismy odcinek z otwartą.

Na tym odcinku niestety pekła belka pod silnikiem i było już po rajdzie....ale warto było ze wzgledu na to zdjęcie

autko jest miooooooodek ..... ale skąd tu 2 tysiaki....
a klapa była wg. zamknieta widać to na pierwszym zdjęciu w profilu ( też wygląda jak by otwarta) a było to to te cudo na chamowni??

P.S. Tapeta cudo!!

Polecam wszytskie zdjecia Camela - znajdziecie je w jego galerii pod adresem camelwrc.sportfoto.pl.

Ogłaszasz się dosyć długo na hodze z sprzętem. Kurde dlaczego wszyscy musicie tak daleko mieszkać...znajomy byłby zainteresowany, bo w Warszawie i okolicach to posucha malców dobrze zrobionych.Tylko odległość za duża