Owiewki

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Kupie owiewkę szyby przedniej montowaną do maski silnika. Czy ktoś wie gdzie można coś takiego nabyć? Jeśli tak to proszę o informacje.

Cytat:
2005-03-04 11:37:18, Gordziewicz pisze:
Kupie owiewkę szyby przedniej montowaną do maski silnika. Czy ktoś wie gdzie można coś takiego nabyć? Jeśli tak to proszę o informacje.

Siakoś jeszcze takiego cuda na Espero nie widziałem

HEKO produkuje taką owiewkę tylko do Lanosa. Jak dla mnie szpetnie to wyglada, ale cóż ... de gustibus non disputandum est

www.heko.pl ... zapisz nr i pogadaj z gosciem na allegro co sprzedaje to w detalu.... firma Heko ma tylko hurt.... albo na gieldzie we wrocku choc maja drozej niz na allegro z przesylka lacznie...

[ wiadomość edytowana przez: dextran dnia 2005-03-05 02:17:40 ]

Cześć.
Pamiętam, że kiedyś MaciekGT sprzedawał ochraniacz na maskę. Tutaj o tym poczytasz. Owiewka to niby nie jest, aleteż nietypowe

Pozdrawiam.
Paweł.

Cytat:
Kupie owiewkę szyby przedniej montowaną do maski silnika.

Bardzo skuteczny sposób na podniesienie wartości współczynnika Cx w naszych samochodach
Czyżby Ci Esperak zbyt mało palił ?

Cytat:

Masz na mysli taka owiewke

Cytat:
2005-03-05 17:17:12, QLogic pisze:
Masz na mysli taka owiewke

Bosze to juz kompletna wioska...

Cytat:
2005-03-05 17:17:12, QLogic pisze:
..."Masz na mysli taka owiewke "......

OOOOoooooooo DŻIZUS !! ......Łon NA PEWNO ma na myśli takową !! ......Broń nas Panie Boże od takich gustów!!

Nie no o gustach sie nie dyskutuje ale jesli kolega chce zalozyc cos takiego to be zurazy ale jest szczyt buractwa... po za tym czemu to mia slyzyc bo poprawie wygladu auta na pewno nie.... jesli o mnie chodiz to najbardzije lubie auta takie jakie je stworzyla fabryka (poza alufelgami)....

Cytat:
2005-03-05 02:16:14, dextran pisze:
.... firma Heko ma tylko hurt....

Nie siej dezinformacji
Tak się kłada, że z Heko mam pewne powiązania i mogę z całą pewnością potwierdzić fakt, że sprzedaje swoje produkty zarówno w hurcie jak też w detalu.

Pozdrawiam - SpeedR

SpeedeR ma rację. Ja sam kupowałem owiewki w sklepie firmowym Heko w W-wie. Z tego co pamietam, na stronie Heko jest lista dystrybutorów ich produktów. Sprawdź. Może coś znajdziesz w swojej okolicy.

Cytat:
2005-03-06 19:09:20, draco_pl pisze:
... na stronie Heko jest lista dystrybutorów ich produktów. Sprawdź. Może coś znajdziesz w swojej okolicy.

Tylko że, jak pisałem wcześniej, w ofercie Heko jest owiewka tylko do Lanosa

[ wiadomość edytowana przez: SlawekH dnia 2005-03-06 20:35:15 ]

Panowie bardzo dziękuje za wszystkie odpowiedzi. Sprawdzałem na stronie, Heko ale niestety robią tylko do Lanosa nawet tam dzwoniłem Jeśli chodzi o typ owiewki to chodzi mi o taką: http://www.heko.pl/index.php?opt=oferta&idgrupy=5 Oczywiście jest to rzecz gustu, ale mi się widzi. Serdecznie pozdrawiam i jeszcze raz dzięki za opinie ... J