MotoNews.pl

LE-Jetronic

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
1. Czy ktoś posiada dokładne schematy tego wtrysku ?? Przeszukałem forum ale znalazłem tylko bardzo ogólne.
2. Przeczytałem gdzieś, że nie można mieć aparatu w bloku, jeżeli chce się załoźyć wtrysk. Dlaczego???

P.S. Chętnie kupię całą wiązkę do tego wtrysku.

[ wiadomość edytowana przez: automatic dnia 2007-02-26 14:22:35 ]

Cytat:
2005-03-04 16:18:21, automatic pisze:
1. linki do schematów są w inych postach 1a.Hajko ma też schematy 2. bo kolektor ssący jest zbyt nisko i szeroko w i.e. a poza tym pasuje 3.było na forum w dziale ogłoszeń -sprzedam wiązkę LE

1. mówiłem że szukałem i były bardzo ogólne.
1a. wtrysk mam od hajko, miał mi wysłać ksera schematów ale chyba sobie zapomniał, a w tej chwili nie ma dostepu do netu.
2. niestety mam jakis dziwny silnik który miał oryginalnie wtrysk kiedys tam ale ma aparat w bloku.. pewnie ktos zmienił
3. Chodzi Ci o Giełdę FSO ?? Jeżeli tak to tam juz nie ma.

[ wiadomość edytowana przez: automatic dnia 2007-02-26 14:11:53 ]

Cytat:
2005-03-04 17:25:48, automatic pisze:
a czego oczekujesz po zamontowaniu wtrysku??? w mym odczuciu dłubnięty gaźnik zamiast wtrysku w tym silniku to prawie to samo, albo i lepiej./1 moja argenta została pozbawiona wtrysku L i po założeniu gaźnika nie poznałem silnika !!!!!!! skubany chce się wkręcać ponad 6000 /ja tego nie lubię/ no jedyne co przemawia za powrotem LEDI to,,ekonomia codziennych zakupów ''/gdześ to słyszałem /

Hmm oczekuje rakiety i lotu w kosmos. Nie no, a poważnie to chce pojezdzic na tym i na tym.

P.S. Przeszukałem teraz archiwum i nie moge znaleźć, tez mi sie wydaje ze ktos sprzedawał, ale wtedy nie myslałem o wtrysku.

ile dasz za wiazke?

Pieniądze nie grają roli... może być czek?? powiedz tylko ile zer A poważnie to dogadamy sie na priv.

tu jest L jet w PDF-ie:

wtrysk

a tu troche o diagnostyce i dzialaniu:

wtrysk c.d.

Bart128 już mam te rzeczy, ale dzięki za chęci.

Kolega Kosa131 chyba zrezygnował ze sprzedaży bo nie odpowiada na moje wiadomości :/

Więc nadal poszukuje wiązki A do tego jeszcze przekaźnika pompy i rury od przepływomierza do przepustnicy..

[ wiadomość edytowana przez: tomtat dnia 2005-03-08 23:55:50 ]

[ wiadomość edytowana przez: automatic dnia 2007-02-26 14:11:08 ]

Mam do opchniecia cały wtrysk LE(i inne rzeczy) z argenty, jest wszystko, brakuje tylko przewodów paliwa do baku, zainteresowanych zapraszam tutaj
:http://www.fso.inds.pl/viewtopic.php?t=4984
Jako bonus dorzucam w cenie wtrysku xero z ksiazki po polsku odnosnie LE jest tam schemat, pobiezny opis działania, bardzo dokładny opis wyszukiwania usterek-jest to ksiązka dla diagnostów.
Cena jak juz napisałem do dogadania.

[ wiadomość edytowana przez: michallodz dnia 2005-03-09 12:36:33 ]