MotoNews.pl

Zamek

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam.
Byłem dzisiaj w pieknym mieście-łodz i tak sie składa ze chcieli mi "zwinąć"radio(panel miałem ze soba)a autko zostawiłem tylko na godzinke,rozwalili mi chyba srubokretem zamek ale na szczescie nie dostali sie do srodka ani nie odrapali drzwi,moje pytanie to czy mozna gdzies zamowic lub ewentualnie moze w jakims serwisie dorobic jeden taki zamek zeby pasował do niego dotychczasowy klucz?
pozdro

skórwysynom ręce poucianać a potem zaczepić za hak ciągać tak z godzine po asfalcie

można w radomiu na okulickiego 11 podać numer?

jesli w Radoniu mi dorobia to czemu nie

a okulickiego u sagana. hehe. hz skąd go znasz? on jeździ E-36 328i a kombi. a jeśli o nim mowa to lepszego szpeca nie widziałem.
pozdrawiam

Słuchaj ja miałem tak samo u siebie , zrypał mi sie zamek od strony kierowcy, kkupuje się samą wkładkę do zamku i przekłada stare zapadki - klucz wtedy masz ten sam - ja zapłaciłem u mechanika za nową wkładkę (oryginał bmw) i wymianę 150 zł

Pozdrawiam

Cytat:
hz skąd go znasz?

korzystałem z jego usług dobry jest

"Krzysztofku"a gdzie kupiłes ta wkładke do zamka?w serwisie czy u jakiegos lepszego mechaniora?pozdro

Cytat:
skórwysynom ręce poucianać a potem zaczepić za hak ciągać tak z godzine po asfalcie

Swięte słowa, pozabijać skurwieli