Tylne lampy z białym kierunkiem do e36 coupe

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam
Chciałem zapytać doświadczonych w zakupach takich lamp tzn takich któzy widzieli lampy róznych producentów. Chciałbym wiedzieć jak one sie mają do oryginalnych z M3 czy to tandeta czy całkiem przyzwoite produkcje z chin . Zastanawiam sie nad trwałością plastiku i odcieniem czerwieni takich lamp dla przykładu pokaże jedne z allegro http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=43165007
Pozdrawiam

Ja do siebie kupiłem firmy depo i jestem bardzo zadowolony, niczym się nie różnią od oryginałów, miałem okazje porównać, jakość wykonania i materiały są identyczne, pozatym kto ci to odróżni??? Nie ma sensu przepłacać. Przecież nawet oryginalne żeczy są robione prze podwykonawców a potem tylko dostają logo bmw, technika wykonania jest ta sama. Oczywiśce mogą sie trafić jakies takie tandety że kolory są nie te a szkła odklejają się w rękach, no ale to trzeba obejżeć przed zakupem. Zobacz tylko jak jest zrobiony brzeg i uczczelka czy jest równa bo to będzie widoczne potem. Ale polecam DEPO, są naprade dobrze zrobione

tez chce kupic takie lampy depo. tylko gdzie je dostac??

Dla mnie DEPO to dobra firma ale nie w przypadku lamp do coupe, kupilem przez allegro te lampy o musialem sie bawic z wywaleniem tego pomaranczowego syfu, ktory za bardoz sie rzucal w oczy, pozatym uszczelki nie weszly mi w karoserie, zarowki z oprawkami po zamonotowaniu nie chcialy swiecic, musialem blaszki podginac, ogolnie mowie ze depo to syf w przypadku wersji coupe, koles kupil do sedana i nie musial sie z tymi przypadkami bawic , po prostu zalozyl i gra. jak chcesz kupic lampy to najlepiej uzywany oryginal kup, tu masz aukcje i chyba sa to oryginaly, taki bynajmniej jest opis lampy

Zdunek, to widocznie trafiłeś na taki egzemplarz, bo ja nie miałem żadnych pomarańczowych wkładek, uszczelki bardzo ładnie pasują, a wszystkie żarówki świecą bez problemu, bez odginania blaszek.