[126 RC] maluch z RC na części

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Do sprzedania w częściach samochód z rallycrossu (po Kasprolewiczu), a więc :
- skrzynia A-grupa 500 zł
- szybki silnik A-grupa Adamant Engineering 1000 zł
- instalacja z nanoplexem - 100 zł
- elektryczna pompa paliwa - 150 zł
- kierownica MJM z nabą na drobny wieloklin "głęboka" 2-ramienna - 150 zł
- lekkie klapy przód i tył do "lekkiego remontu" - 50 zł

O inne czesci pytajcie, bo auto jest kompletne w tej chwili bez fotela, pasow, klatki, bilsteina. Wolalbym odbior osobisty bo nie mam czasu stac na poczcie
Szczegoly albo tutaj, albo na mitrok@mitrok.pl

Resor, na ile sklepany w jakim stanie. Tylne sprezyny z trucka moze ??

resor juz sprzedany, sprezyny seryjne. W RC nikt nie uzywa od trucka.

a jest obrotomierz?? Czy ten silnik to jest jakaś treningówka (pytam tylko z ciekawości)??

A ja przy okazji zapytam....co to jest RC ???

Cytat:
2005-03-06 01:25:53, Wujek-Kajtek pisze:
A ja przy okazji zapytam....co to jest RC ???

Radio Control - autka na zdalne sterowanie
A tak na serio to rallycross

Widyn obrotek z tego co wiem ze jest napewno ,sa tez dystanse 4x20 mm i sruby !!!!!! silnik podobno jest w TOPIE !!!,troszke go odprezyc i bylby do KJS jak znalazl ,a 40 konikow raczej gwarantowane

Obrotomierz jest, motor nie jest treningowy. Motor w topowej specyfikacji (taka sama jak w moim motorze).

Cytat:
2005-03-06 01:28:25, widynek pisze:
Radio Control - autka na zdalne sterowanie A tak na serio to rallycross

Dzięki Nie mogłem za cholerke skojarzyć

masz jakies foty lekkich klap? do jak duzego sa remontu?

chwilowo nie mam zdjec bo mam aparat w serwisie. U góry parnel wkleil zdjecie z Mistrzostw Europy, na nim cos tam widac. Jak bede mial aparat w domu to wszystko bedzie z fotami.

Jak cos to jestem chetny na klapy tylko musze je wczesniej zobaczyc... Na 99% chetny jestem. Gdzie to stoi, gdzie to lezy dokladniej w Wawie?

Klapy tanie jak barszcz!! Ja tylną za 80zł kupiłem z zapinkami......Do lekkiej naprawy;]

klapy przod i tyl, kierownica, zapinki z przodu juz sprzedane.

a można sie targować

byłbym zainteresowany pompką elektryczną paliwa.
jak będzie zdjęcie to poproszę.

w jakim stanie jest tylni zderzak??
plastikowy wąski.

[ wiadomość edytowana przez: agrupa dnia 2005-03-06 17:15:46 ]

A grupa ja mam taki za 4 leszki go zabieraj z mocowaniem i dwoma lampkami oraz wycieciem na hak napewno Ci sie przyda

Cytat:
A grupa ja mam taki za 4 leszki go zabieraj z mocowaniem i dwoma lampkami oraz wycieciem na hak napewno Ci sie przyda

dzieki, ale szukam właśnie bez lampek, i nigdzie nie ma w warszawie.

a-grupa: pompa elektryczna ma 1,5 sezonu w RC, byla kupiona nowa za 350 zł o ile pamietam. Teraz mam aparat w serwisie wiec nie mam jak robic zdjec.
Zderzak razem z tylna belka juz zaklepany/sprzedany (byl waski ale z otworami na tylne lampy).

Jaka cena na dystanse? masz może tam jakąś płyte pod silnikiem lub coś w tym stylu, podwyższony lewarek zmiany biegów a'la Zoltar? te sprawy mnie interesują jeśli tak to ceny prosze.

Płyty nie mam, lewarka tez nie, dystanse chwilowo zarezerwowane.