| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
Ambrozy Niunia E Warszawa | 2003-02-03 12:43:08 http://www.mtcars.pl/oferta/2052401.htm
Poszukaj po jakis komisach ...posprawdzaj blache czy nie byl walony ... genralnie w tej cenie co szukasz mozna dostac dobre rocznikowo z 96 roku... Z przerpbieniem na Gaz nioe bedzie problemu |
orionek warszawa | 2004-05-26 23:33:52
a wlasnie przed paroma tygodniami jeden z warszawskich oddzialow powaznego banku pozbywal sie corolli i yarisow (przykladowe dane) i jakos przebiegi byly zaskakujaco niskie (ze o cenach nie wspomne, bo czesc poszla za wywolawcza, a na reszte chetnych nie bylo). I nie byla to oferta "tyklo_dla_pracownikow" ! ! Jakby kogos na przyszlosc interesowalo, to zapraszam na priva. |
Pigletto TOYOTA DRIVER V50 Orzesze | 2004-05-27 09:16:42
IMO w tej cenie to można młodsze dostać. Pod 30 000 zł to juz chyba nawet na następną generację (okularniczkę) styknie |
piotrburza TOYOTA DRIVER TOYOTA COROLLA WAGON suwałki | 2004-05-27 19:49:22 Poszukaj w internecie oraz w telegazecie ale musisz uzbroić się w cierpliwość bo dobry egzemplarz ciężko trafić, oraz jeszcze można
u dilera ale trzeba mieć do niego dojście bo dobre TOYOTY schodzą na pniu. Ja szukałem prawie trzy miesiące i nic dobrego nie znalazłem więc kupiłem nową. Klijent mnie wyleczył z używanych jak zrobiłem sobie wycieczkę z Suwałk aż za Poznań, w ogłoszeniu był stan idealny a się okazał złom. Dlatego odradzam każdemu dalsze jazdy z ogłoszeń bo ludzie w większości szukają jeleni . |