Zegarek elektroniczny E-34

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam
Mam mozliwosc kupienia elektonicznego zegara do E-34. Mam wskazowkowy i nie wiem czy elektronik bedzie dzialal (zawsze to ladniej wnetrze bedzie wygladalo )
Z gory dziekuje i pozdrawiam

No ja włąśnie też zakupiłem i czekam na paczke powinna jutro przyjsc jak tylko przyjdzie to pewnie bede bananił żeby go tam wmontowąc, także jak tylko cos juz bede wiedział to opisze na forum.

Z tego co sie dowiedzialem to bedzie dzialac ale nie bardzo ufam mechanikom z mego miasta Powiedzieli mi, ze zegarek bedzie wskazywal godzine ale moze byc problem z przelacznikiem na temperature (podobno bedzie sie wieszal). Tylko tak sie zastanawiam co tam moze sie zawiesic :/
Pozdrawiam

nie bedzie pokazywac temperatury bo wersja bez cyfrowego zegarka nie ma czujnika temperatury, maja racje mowiac ze nie bedzie dzialac jak nalezy

Cytat:
2005-03-07 23:55:46, tolo84 pisze:
nie bedzie pokazywac temperatury bo wersja bez cyfrowego zegarka nie ma czujnika temperatury, maja racje mowiac ze nie bedzie dzialac jak nalezy

tolo84 jak jest u Ciebie?
masz elektroniczny zegarek i tylko zegarek?
Ja też mam taki elektroniczny obok radia, ale chodzi mi o to czy on tylko i wyłącznie wskazuje czas. Wczoraj montując nowe radio zauważyłem że obok kabli wychodzących z zegara są jakieś kalbe które są odłączone, i latają sobie luzem. Fajnie byłoby wiedzieć od czego one moga być...ale nie mam zielonego pojęcia.
BMW to skomplikowane auto!

Pozdrawiam.

Cytat:
2005-03-07 22:56:43, pablo76 pisze:
No ja włąśnie też zakupiłem i czekam na paczke powinna jutro przyjsc jak tylko przyjdzie to pewnie bede bananił żeby go tam wmontowąc, także jak tylko cos juz bede wiedział to opisze na forum.

Pablo76 tez zamówiłem taki zegrek ! Wskazówkowy odłączyłem a podłączyłem ten elektroniczny . Po podłączniu NIC . Czarny wyświetlacz, nic nawet nie miga ( i na przekręconej stcyjce też ) .
Gdzies na forum przeczytałem że w e34 trzeba troszkę przerobić elektryke po podłączniue tego zegarka elektr. ( poprowadzić dodatkowy kabel do kostki czy cuć?? Nie wiem )

Czy u Ciebie działa bez zarzutów? Wyswietla godzine bez przeróbek ( od razu po wymianie z analogowego ) Bo do temp. musze dokupic czujnik zewnetrzny . A może trzeba dokupić jeszcze oddzielną wiązke kabli .
SAM JUZ NIE WIEM ???
POMÓŻCIE _ PLIZZZZ
Pozdrawiam
tomek_web@wp.pl

Do mnie jeszce nie doszła paczka na co jestem wkur... ale jak tylko bede miał to zaraz go tam wmontuje i opisze co jest grane

Z tego co czytałem już kiedyś na forum to nie bedzie wam działał ten komputerek jeżeli włożycie go w miejsce starego zegrka. Ja mam pół komputerek - czyli pokazuje mi temperature czas, date.
Chciałem zmienić na pełen komputer i powiedzieli mi że trzeba kupić komputer z orginalną wiązką do niego. Czyli podobno z kablami do czujnik atemperatury, do obliczania spalania itp. itd.
Więc sądze że przy wymianie u was także potzreban jest ta cała wiązka.