[OT] TV TRWAM - street racing dyskusja

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
zobaczcie jak tematy sa rozwiazywane i opisywane w tv trwam jestem poruszony tymi wypowiedziami i postawa oraz wygladem ich reporterow zwrocie uwage na maluszka z chromami i niebieskiego policyjnego fiata (chyba) no i na jelenia
oto link trwam.avi
P.S. link zaczerpniety z forum srk

[ wiadomość edytowana przez: PG dnia 2005-03-06 21:46:30 ]

cos niechce dizałac ten link :/

u mnie dziala. sprobuj jeszcze raz bo na poczatku to edytowalem bo mi sie zle wkleilo.

dzial tez musze sie przyznac ze czasem zapomne o modlitwie niemam nic przeciwko modlitwie, ale takie gadanie mnie rozbraja ten maluszek nawet ladny byl

Nie no konkretna beka.
Koles ze stacji mówi ale nie jest pewien co .....
pan policjant genialny.
Bóg zapłac za taki program .

trzy słowa do cip prowadzących
i wszystko w tym temacie

kurde u mnie tez cos ten link nie chodzi:9

Ten reporter ze stracji diagnostycznej myślałem w pierwszej chwili że to koleś z kabaretu "Łowcy B" - ci co teraz w reklamach Plus GSM grają.

Ogólnie to widac że profesjonalizm, scenografia to wcześne lata 80 w TV TRWAM.

głowa mnie juz rozbolala od sluchania tego - a patrzec na te zjebane ryje nie moge

Cytat:
2005-03-06 22:53:42, dooh pisze:
Ten reporter ze stracji diagnostycznej myślałem w pierwszej chwili że to koleś z kabaretu "Łowcy B" - ci co teraz w reklamach Plus GSM grają.

Chyba zapomniał pierdolnąc sete na odwage bo oni sparwdzaja wachacze...i....hmmm...wachacze ...i tarzcze kół
wogóle co za publika...pewnie codziennie każa dziecią myc rączki

ale bieda nie porozumienie

ja mam z trwam o woodstock
hamsko przerobione materialy sa
koles gada cos a pod niego dubbing podlozony, rusza morda inaczej, a podlozene na pytanie:
"ile dzisiaj wypiles?"
"No poszlo chyba ze 30 browarow"

Cytat:
2005-03-06 23:41:17, Realdoom pisze:
ale bieda nie porozumienie ja mam z trwam o woodstock hamsko przerobione materialy sa koles gada cos a pod niego dubbing podlozony, rusza morda inaczej, a podlozene na pytanie: "ile dzisiaj wypiles?" "No poszlo chyba ze 30 browarow"

juz nie mowiac o tych podstawionych dzieciach ktore z usmieszkiem pija niby piwko

taaaaaa wahacze
nie będę powtarzał komentarzy przedmówców więc napiszę tylko:
1.maluszek w tel był coool
2.diagnosta rzeczywiście zamotany - ja zrozumiałem, że robią kilkaset przeglądów dziennie, co w sumie daje jakieś 3 tys na rok
3.mam nadzieję, że wszyscy wspólnie się modlicie przed wyjazdami na zloty

Modlitwa jak modlitwa.
Tia miuzyka na koncu porywa kazdego klaskanie w dłonie i wogóle - puscili hiciora jak nic.
Fajny program nei ma co - ps. modlic nie modlic ale zegnam sie zawsze jak wyjezdzam malcem na droge.

Ja bym granat wrzucił im do studia, a temu chłpaczkowi, który był na stacji diagnostycznej zrobiłbym "buu" żeby sie posiurkał w majtasy

Jebnąłem na cycki

ja też, swoją drogą PG co ty oglądasz??

wiesz ja tam lubie takie rzeczy ogladac jakbym mial kablowke albo satke to non stop bym ogladal tv trwam

łoooo bożeee........pier******em na ziemię....jak można to oglądać...tego maluszka mi szkoda było, że go tak normalnie....ehhh...brak mi słów...co za ludzie :/ wogóle to prowadzący mówić nie mogą, widownia po 10 krotnej selekcji, a słuchacze z drugiego pokoju dzwonili...

a swoją drogą widzieliście jakie mega tjuninkowe niebieskie kable WN miał ten malczak?? zajebiste...chyba na kółku różańcowym malowali je

ten co sie modli w slepej uliczce ze starymi zawsze to juz w ogole pojechal po calosci jakie pipy to masakra