| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
Horak Espero 1.5 16V LPG Jastrzębie Zdrój | 2005-03-08 17:32:45 Mój kolega kupił w zeszłym tygodniu nowy klakson firmy Fer-Belma z Bydgoszczy za 18 zł. Przy tej cenie szkoda fatygi na reanimacje starego. |
bogdan1 Klubowy Weteran Verona ..& Epica ;) Katowice | 2005-03-08 19:21:58
Znając życie i instalkę do klaksona (jak pamiętam to Łukasz Gajer kiedyś o tym dość dokładnie pisał) to klakson jest Oki....a problem będzie albo z wiązką która ułożona jest praktycznie pod przednim zderzakiem i narażona na atak wszystkich chemiczno-wodnych czynników z jezdni ...albo może przekaźnikiem |
ETomek_GT Skoda Octavia Tarnowskie Gory | 2005-03-11 10:00:57 sam sobie poradzilem...
z niewiadomych powodow mi sie "ciasteczka" zablokowaly i przez to przegladarka glupiala... ))
ETomek |
the_undertaker Klubowy Weteran Passat/New Beetle Złotniki Kujawskie | 2005-03-11 11:04:02 U mnie w zeszłym roku poszedł przekaźnik własnie za przednim zderzakiem i w tą zimę mam powtórkę z rozrywki - znowu przekaźnik poszedł ![]() |
the_undertaker Klubowy Weteran Passat/New Beetle Złotniki Kujawskie | 2005-03-26 18:11:11 A u mnie się okazało, że poza tradycyjnym przekaźnikiem musiałem jeszcze wybebeszyć cały przód auta. Przewody w tych pseudo rurkach są tak zabezpieczone, że równie dobrze tych rurek mogłoby nie być. Przewody od klaksonu mi się utleniły i sprawnej końcówki przewodu musiałem długo szukać!!! Znalazłem prawie przy lewym nadkolu, totalna kaszana. Ale już wszystko działa. |