| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
draakhul LOB SYMPATYK A CARAVAN Białystok | 2005-03-09 12:49:32 U mnie jest podobnie. Podejrzewam regulator wolnych obrotów. |
JanuszGnitecki OMEGA B FL COMBI Warszawa | 2005-03-09 13:02:39 Co wy chcecie od Nyski, na ssaniu chodziła bardzo ładnie, zwłaszcza, jak spadł kapelusz od filtra powietrza i kable WN były do bani , a jaka fajna czarna chura szła z rury, miodzio .
Co do samej kwestii, to myślę, że kolega piszący o czujniku temperatury trafił w sedno. |
panoni opel omega A 2,6 zabrze | 2005-03-09 21:20:37 Ja zapytam całkiem z innej beczki kabkle wysokiego napięcia ile już maja czasu bo kiedyś kupiłem silikony i byłem zadowolony do czasu aż mrozy nadeszły (wilgoć na kablach ) po palru minutach silnik pracował normalnie lecz po odpaleniu może nie jak nysa ale napewno nie ruwno . Dorze by było przemieżyć kable z ciekawości i czy świece są nie popenkane, zanim coś zacznie się kopać . to nic nie kosztuje a bywają też takie awarje |
michals24 DEADSOUL Opel omega B 2,5 TD Rzeszów | 2005-03-09 22:50:00 Taki efekt daje silniczek krokowy a ajk sie auto nagrzeje to wtedy jest ok bo wyłącza ssanie no i twedy rzeczywiście chodzi jak nyska |
Gozer LOB NET MEMBER MV6 Siedlce | 2005-03-09 22:55:55 A jak chodzi Nysa na ssaniu? Nysa wujka chodzila normalnie...
|
maryjank DEADSOUL Opel Omega A 2,6 CD ... Wałbrzych | 2005-03-10 12:18:24 Jesli ostatnio akumulator był podłączany na ciepły silik to comp ustawił sobie plik startowy według tamtych warunków.Teraz mimo ze ma zimny płyn podaje za duzo paliwa i dławi motor i zalewa swieczki.Miałem pare razy taki efekt pomogło wyłączenie aku na noc odpalenie na zimnym rano i nie gazowanie az do uzyskania temp ok 30 stopni ,potem przechodszi na wskazania z sondy lambda. |