New site visage

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Chciałbym zaporponować Wam utworzenie nowego wizage'u strony fiat-furious. Moje dotychczasowe dzieła to: Site 1 i site 2. Styl moich stron jest podobny. Delikatność łatwość odczytu i przyjemny interface. W miejscach, gdzie jest jednolitość tła, wrzucam barwienie html, a nie obrazki, więc wszystko sie w miarę szybko ładuje... Co Wy na to...? Czy nie chcielibyście czegoś zmienić w stronce, na ładniejszą i bardziej przejrzystą...? tak pozatym ta pomarańcz jest momentami rażąca w oczy i po dłuższym czasie bolą od niej...

Stronka F&F jest w klubowych barwach i to już jest tradycja, każdy tą sktonkę zna i jest do niej przyzwyczajony . Tak że na pewno nikt nic nie będzie na niej zmieniał...

pozdro

Cytat:
2005-03-10 11:45:16, Simon_126 pisze:
Tak że na pewno nikt nic nie będzie na niej zmieniał... pozdro

no raczej! stronka jest zajebista

"wychowałem sie" na tej stronce , nie wyobrazam jej sobie w innym kolorze

nie chce byc niemily ale to co kolega zaproponowal nie jest najlepsze....i srednio to wszysko pasuje do siebie.

i sie straaaasznie dlugo laduje w porownaniu do stronki f&f ja jestem za pomaranczem [jesli moge wyrazic swoja opinie ]

3x
Stronka klubowa jest idealna a pomaranczowy musi byc!!!
Cytat:
Stronka F&F jest w klubowych barwach i to już jest tradycja, każdy tą sktonkę zna i jest do niej przyzwyczajony . Tak że na pewno nikt nic nie będzie na niej zmieniał...

i tak ma zostac

pozdrwiam

Cytat:
2005-03-10 11:39:19, fireman pisze:
Chciałbym zaporponować Wam utworzenie nowego wizage'u strony fiat-furious. Moje dotychczasowe dzieła to: Site 1 i site 2. Styl moich stron jest podobny. Delikatność łatwość odczytu i przyjemny interface. W miejscach, gdzie jest jednolitość tła, wrzucam barwienie html, a nie obrazki, więc wszystko sie w miarę szybko ładuje... Co Wy na to...? Czy nie chcielibyście czegoś zmienić w stronce, na ładniejszą i bardziej przejrzystą...? tak pozatym ta pomarańcz jest momentami rażąca w oczy i po dłuższym czasie bolą od niej...

Mi tez stronka klubowa jak najbardziej pasuje a co do Twoich propozycji to.... bez urazy.... ale osobiscie przyczepilbym sie do wszystkiego - logo?menu? skladnosc? Respect i pozdro enyłej

strona f&f pozostanie taka jak jest a jezeli kieykolwiek ktos bedzie decydowal o jej zmianie to na forum dla klubowiczow panowie byly tylko plany zeby zmienic kolory forum na klubowe ale wtedy troche oczy bola wiec zostalo po staremu...

wow...
Ale nacisk...

luz...to tylko porpozycja...

stanowczo nie przeszła... Ok nie mam za złe...
przynajmniej widać, że F&F ma solidnych członków klubu...nie byle kogo... tak 3mać panowie...

ta stronka jaka jest, jest ok nie widze potrzeby coby ja zmieniac.

sorki, ale też nie widzę żadnych plusów...pomijam tradycję, przywiązanie, furious'owość koloru pomarańczowego itp...zresztą samo kodowanie też nie jest jakieś mega

Cytat:

zgadzam sie z Widynkiem i resztą, teraz jest szybko, ładnie, łatwo i przyjemnie , przynajmniej strona F&F wyróżnia się na tle innych

tak na marginesie... fotki Ulika ...jak juz temat wyczerpany a dotyczy stronki...to polecam karykaturki i opinie prosze...na dniu dojdzie pare nowych karykatur ;]...yyy...no a w html'u jestem amatorem stad prostota...poza tym uwazam ze w stronkach prostota jest atutem!!..moze nie az taka...ale=)...pozdro!!!

aaaaaa, porazka, te nowe sa do d***!!!!!!!!!!!!!!!!!!
na stos!!!!!!!!!

dobra zartowalem, nawet nie przejrzalem tych nowych
a pomaranczowa to juz klasyk [tak jak Fiaty ]