| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
LUK18 ESPERO 8.1 V8 Rzeszów | 2005-03-10 23:01:41 Zalezy jaki masz oprogram np:
zmiejszenie bezrobocia znaczne obnirzebnie cen paliwa doplaty z uni dla posiadaczy espero |
FGM2 Espero Warszawa | 2005-03-12 19:34:55
On to bedzie dawał dotacje do Jedzenia, pici i Pociupciania. Juz kiedys była podobna partia PPPP - Polska Partia Przyjaciół Piwa Ja wiem ze w naszym kraju polityka schodzi na psy, ale nie przesadzajmy i idzmy do wyborów!!! Niech zaden z klubowiczów nie zapomni oddac głosu... |
Tomek-Mydlowski Warszawa | 2005-03-13 02:37:30 jestem za
do haseł wyborczych dokładam podatek linowy 18% oraz ograniczenie o 75% akcyze w paliwie co za tym idzie ceny benzyny spadną do 1,5 zł/litr |
Navi Klubowy Weteran Auto wybitnie zastęp ... Lublin / Shire | 2005-03-13 10:18:53
Komuch!
Podatek dochodowy 9% max akcyzy brak VAT 10% kara śmierci brak immunitetów dla różnych palantów konstytucja - 2 strony czcinką 14 zniesienie wszytkich przepisó i napisanie od nowa wge tych samych reguł jak konstytucja - każda ustawa to max 2 strony brak zasiłków dla bezrobotnych |
Rysiek2 Dzierżoniów | 2005-03-23 22:54:58 Hejjjjjjjjjj.Obudźcie się KACZORY już wystartowały.Może być za późno. |
Tomek-Mydlowski Warszawa | 2005-03-24 00:19:41
tak odrazu się nie da 18% na poczatek a potem stopniowe obniżanie do 13% Vat na poziomie 13% kiedyś czytałem takie wyliczenia, że jeden współny Vat na tym poziomie przyniesie większe wpływy do budżetu niż obecne stawki i staweczki Kara śmierci
konstytucja - wziąc amerykańską, wykreślić USA, wpisać RP i dać do druku. brak zasiłków dla bezrobotnych, w zamian możliwość uzyskania tych pieniedzy przez prace społeczne. Przykład - nie ma pracy, nie ma kasy, prosze bardzo przychodzi do urzedu miasta, dostaje łopate i budujemy drogi. Może faktycznie nad czymś pomyślmy? ja jestem za aha i populistycznie dokładam zniesienie wszelkich ograniczeń prędkości na wybranych (jeszcze nie wybudowanych) autostradach |
elChopin Volvozłomek V40 Warszawa | 2005-03-24 09:35:01
ehc qbaj nie przesadzaj - w porównaniu z piskorskim to niewiele można mu zarzucić - chyba jedynie czystki w ratuszu na początku. Poprawił bezpieczeństwo (chłopcy szwędający się w zielnych kamizelkach to jego robota), zrobił świetne obchody 60. rocznicy Powstawnia Warszawskiego + muzeum (WIELKI PLUS), usprawnił załatwianie spraw w urzędach dzielnicowych, dba o kulturę (jako tako) - nie jestem jakimś jego wielkim zwolennikiem, jak były wybory na prezydenta wawy to nawet nie poszedłem głosować, ale come on - byle po nim nie był gorszy... - a prezydentem to on napewno będzie lepszy niż kwas ( ) |
Rysiek2 Dzierżoniów | 2005-03-25 22:56:54 Prowincja marzy o kupieniu "muru berlińskiego". |
Pilot GAZOESPERO Gdańsk | 2005-03-29 23:16:58 Pratia nasza pratia wasza
Espero Stoi Przeciwko Entuziasta: Romanowi Gierkowi Ojcu Rydzowi |