MotoNews.pl

Klatka bezpieczenstwa a trojmiasto

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Jestem w trakcie nabywania maluszka i niestety egzemplarz nie ma klatki. Mam w zwiazku z tym pytanie do ekipy z trojmiasta: Gdzie i czy w ogole mozna wstawic (i kupic bo nie mam) klatke do malucha w trojmiescie i ile taka przyjemnosc kosztuje??

ogłoszenia przedewszystkim

rajdy hoga ---> dział ogłoszenia
forum dział sprzedam kupie zamienie

ewentualnie Kałuża , Ireco ale tutaj tylko nowe , ceny będą w okolicach 700-900zł
używke można kupić od 350 w góre

[ wiadomość edytowana przez: lukaszc dnia 2005-03-11 12:56:58 ]

Hehe, w trójmieście to szczerze mówiąc życzę powodzenia. Prawda jest taka, że źródło z którego czerpałem i ja, Armata, Fuzo, Pawełek chwilowo jest niewydolne by załatwić klatkę. Co do ogłoszeń z hogi to życzę powodzenia. Po pierwsze odległość podwajająca koszt zakupu, no i niechęć sprzedających na robienie takich biznesów skoro kupi ktoś kto mieszka bliżej, dla nich to jest miejszy problem..... Koszt około 300-500zł.
Co do samej instalacji to ekipa S&A jest w stanie podjąć się przygotowania i wstawienia klatki;]

[ wiadomość edytowana przez: simon_pg dnia 2005-03-11 13:05:53 ]

No mnie jako klientam acie napewno Ale to...za 14 miesiecy Musze prawko zrobic...ale prace nad rajdówka trwaja

no z klateczkami jest bardzo ciezko w 3miescie......sam dluuuuugooo szukałem...ale w koncu fartem udało sie dorwać..:]

no łasnie miałęm kupic od "rekina" klatke ale wyszłal ipa z transportem... :/ a w gdańsku to ... wsyzstko jest trudnijesze. niz sie mysli :/

morzna cos wyzezbic z dobrego wzorca .
jesli bedzie dobrze poszczepiana moge pospawac .

własnie wlasnie.. klateczka! ja chyba niedlugo w zaleznosci od finansow tesh sie zabiore za poszukiwania! bo snieg sie konczy i jush nie bedzie tak mieciutko na poboczach w ciasnych zakretach!

W Gdańsku przychodzi mi na myśl Myszkier. Pomagał Zaleskiemu robić Polda 2000 to może i klatki montuje. A jak nie to w Olsztynie Szeszko. Pytać o firme Szeszkin Motorsport.

Hehe, Szeszkin. W Gdańsku słyszeliśmy już o nim od Olsztyniaków bytujących w 3mieście;] Natomast Myszkier to miętka faja i basta;]

a gdzie jeszcze można znaleść ogłoszenia, ze ktos chcialby sie pozbyc klatki??

no ja zalatwilem sobie klatke dzieki chlopakom z S&A garage
na poczatku to miala byc buda z klatka ale w koncu wydebilem sama klatke ze mniejsza kase

ale ogolnie w trojmiescie jest ciezko ja juz nawet kontaktowalem sie z firma na slasku zeby mi taka kletke zrobili tylko przez transport to juz sie nie oplacalo

pozdro

Panowie sprawa wyglada nastepujaco. Zaczelem sie krecic od jakiegos czasu w poszukiwaniu firm, ktore mogly by sie podjac zrobionie dobrej klateczki bo po pierwsze trzeba troche rozruszac marazm w 3miescie klase 1 a drugie musze zmienic moj "trzepak". Znalazlem 12 firm, ktore moglyby sie moim zdaniem tego podjac ze wzgledu na warunki, ktore posiadaja - gietarki i dostepnosc do materialu. Poki co jedna odpisala, ze "nie zajmuja sie dziwnymi rzeczami" ale z jedna prowadze rozmowy. Koles bardzo wporzo i bardzo optymistycznie podchodzi do moze masowego robienia. Czekam teraz na wycene klatki z ich materialem i zobaczymy jak wyjdzie - wyslalem mu tez oczywiscie zalacznik J. Tak jak mowie, koles jest otwary na propozycje i bardzo wporzadku z gadki. Ostatnio robil rame do Ducati i mowi, ze jesli dam mu wszystkie wymiary i pokaze mu co i jak to to bedzie pestka.

I tu mam pytanie: kto sie pisze na ewentualne zrobienie bo dzisiaj bede z nim gadal i chce mu od razu przedstawic ewentualne zainteresowanie tematem. Co wy na to?

Ten wyzej to ja

Jak coś to mogę dostarczyć autko poglądowe;]

J a bardzo chetnie tylko ze na razie nie zdazyle nabyc zadnego maluszka z klatka czy tez bez. Moze ma ktos jakis mily okaz do sprzedania w trojmiescie, najlepiej z klatka

jak cena bedzie rozsadna to ja taką klatke chetnie wchłone

Ja równiez...moze nid od razu, ale predzej czy pozniej

Cytat:
2005-03-16 14:17:47, simon_pg pisze:
Jak coś to mogę dostarczyć autko poglądowe;]

Spoko, wlasnie firma bada zalacznik J, dalem kope zdjec i schematow, wiec damy rade. Jutro bede mial odpowiedz. Ja ide jako krolik doswiadczalny

Czyli poki co.... raczej 4 klatki - mam nadzieje, ze cos z tego bedzie