Do ADMINA i forumowiczów

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam Wszystkich!

Mam taką małą sugestie. Mianowicie żeby w tytule posta pisać jakiego modelu dotyczy treść problemu - choćby:
Getz-głośniki tył,
Lantra-pasek rozrządu,
Pony-......
itd.
Myślę że ułatwi to identyfikacje i ktoś kto zna się na danym modelu będzie mógł szybko i sprawnie odnaleźć go interesujący post. Taka mała sprawa a chyba ułatwi nam życie. Jak myślicie?

POZdro

pomysł dobry pomysł był ludzie nie wdrozyli

Szkoda, ale może przy tytule posta dodać stopkę z rozwijanym MENU i modelem w nim do wyboru? Wtedy może każdy by jednak się skusił i stosował do zasad????

hmmm to z takim pomysłem to do deamona musisz uderzyc bo ja tego zrobić nie moge

jak dodasz typ auta to inni mogą ją przeoczyć a przecież piszący post zwraca sie do pgółu o pomoc np. w ustaleniu przyczyny lub ceny naprawy

raczej jest tak że modele hultaja są dość podobnie zbudowane,mają podobne silniki - tak więc usunięcie usterki w pony może być takie samo jak w lantrze - i tak jest bo silniki prawie niczym się nie różnią, mają mnóstwo wspólnych elementów.

Cytat:
2005-03-11 20:05:41, mariogr pisze:
raczej jest tak że modele hultaja są dość podobnie zbudowane,mają podobne silniki - tak więc usunięcie usterki w pony może być takie samo jak w lantrze - i tak jest bo silniki prawie niczym się nie różnią, mają mnóstwo wspólnych elementów.

ale wiekowo auta klubowiczy dość znacznie sie różnia, a jak wiadomo w motoryzacji, a zwłaszcza elektronice technologia szybko posuwa się do przodu wiec to moze powodowac pewne zamieszanie

można podzielić dział techniczny na poszczególne marki + dział ogólny

zgadzam się podziałem na marki. bałagan w postach bedzie mniejszy. ale czy da się to zrobić?

Cytat:
2005-03-11 21:08:31, zabel pisze:
zgadzam się podziałem na marki. bałagan w postach bedzie mniejszy. ale czy da się to zrobić?

a to już zadanie dla Adminów

[ wiadomość edytowana przez: mariogr dnia 2005-03-11 21:20:15 ]

w Dziale technicznym nie moge zrobić kolejnych działów

Pomysl z dodaniem modelu auta na poczatku tematu jest chyba najlepszy... odkad przegladam czesc techniczna zawsze mi tego brakowalo.

to proponuje od teraz przy zakładaniu topicu podawać model auta, a Zabel jako moderator tego działu bedzie tego pilnował

Witam Ponownie,

Widzę, że większość ludzi mile by widziała w postach nazwę modelu autka jakiego dotyczy dany post. Co z tego że silnik 1.3L był montowany tu i tam. Przecież jak ktoś to wie to i tak odpowie na posta. Uwiorzcie mi że dodanie modelu w tytule posta znacznie ułatwi przeglądanie forum.

Także PANOWIE - tytułujcie nazwą modelu PLIZZZZZ (ADMIN powinien się podczepić do prośby

POZdro

Cytat:
2005-03-16 07:20:11, Remlen pisze:
Także PANOWIE - tytułujcie nazwą modelu PLIZZZZZ (ADMIN powinien się podczepić do prośby POZdro

jak niżej napisałem, że jestem ZA ale od przestrzegania tego jest ZABEL

przyklejam topic żeby każdy wiedział o co chodzi ale i tak nikt do przyklejonych nie zagląda
P.S.

na zachętę poprawiłem 3-4 tematy reszta nalezy do Was

[ wiadomość edytowana przez: speedmaster dnia 2005-03-16 13:04:13 ]

ja mam inną prośbę, mianowicie niech autor wątku wypowie się na koniec, czy pomoc forumowiczy okazała się skuteczna,
wypada przynajmniej podziękować za dobre chęci

Cytat:
2005-03-16 13:00:11, speedmaster pisze:
ale od przestrzegania tego jest ZABEL

ZABEL na razie ma urlop w udzielaniu się na forum.
szykuje furaka na sezon. zmiana auta, koloru i gadżetów. przerwa potrwa do około miesiąca. będę pojawiał się sporadycznie, korzystając z uprzejmości kolegów z netem. przepraszam, że przerzucam moje obowiązki na innych ale tak mnie nosi żeby już pośmigać nowszą furką oczywiście pony tylko z mniejszym przebiegiem (i to duuuuużo mniejszym). klepię drzwi i blotnik, co nieco lakieruję, przerabiam atrapkę.kończę, bo to nie wątek na takie wywody. po zakończeniu robót prześlę do Witka efekty w formie obrazkowej. pozdrawiam i zaszywam się w zaciszu garażu. heja

[ wiadomość edytowana przez: speedmaster dnia 2005-03-21 17:47:23 ]

Hej Zabel, nie zapomniałeś się w tym urlopie??? , Czas do pracy wracać .

mam do jutra przerwę w urlopie. niestety pogrzeb w rodzinie

Zabel moje wyrazy współczucia...