| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
SebaE Było Daewoo Espero 1 ... Katowice | 2005-03-14 17:55:50
A z jakimi komputerami te instalacje? |
Danek Audi 80 B4 2.0 + LPG Ostrołęka | 2005-03-15 20:27:24 Powiem tak.
Moim zdaniem, po pierwsze najważniejsze, żeby instalkę zakładał prawdziwy fachowiec, znający się na rzeczy i samochodach, a nie jakaś firma krzak z panem Heniem jako szefem. Sprawa druga to popularność na rynku danego producenta, a co z tym związane dostępność części zamiennych oraz dobre "rozpoznanie" tej instalacji na rynku. I wreszcie po trzecie wiele warsztatów tak naprawdę zakłada instalacje składające się z elementów różnych producentów, a nazwę instalki bierze np. od producenta centralki lub parownika. Osobiście mam Lovato II gen. (wszystko poza zbiornikiem i wielozaworem) i nie narzekam, poza jedną małą zagadką instalka działa bez zarzutu. Tak więc wybór należy do Ciebie, a opinie która lepsza raczej bym zamienił na pytanie który zakład lepszy.
Powodzenia |
SebaE Było Daewoo Espero 1 ... Katowice | 2005-03-15 21:03:00
ja mam instalacje Lovato i sobie chwalę. Co do montażu to to auto kupiłem z instalacją, w poprzedni aucie instalacje montowałem u kumpla w Jaworznie ale tego warsztatu już tu nie ma.
Jak chcesz moge ci dac namiary do dobrych fachowców w katowicach, ja u nich byłem z problemami z moja instalacją robią wszystko od ręki i fachowo, więc instalkę tez może dobrze zakładają |
sosenmc LPG User Ford Fiesta XR2i Białystok | 2005-03-16 20:00:47 Myśle ze z Elpigaz bedzie lepszy |
omegafan Omega włocławek | 2005-03-16 22:24:31 tak ElpiGaz na Leonardo..............jak magik Ci to dobrze złoży to nie bedzie żadnych problemów.......zależy od magika:/
peace |