ALU ramki na zegary e34 . Czy trudno zamontować ???

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witajcie ,
co o tym sądzicie :
http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=45339047

chciałbym takie ramki założyć w e 34. Czy poradze sobie przy montażu, należy tu rozkręcić cała tablice . Jak do tego się zabrać ??? Może ktoś z Was zakładał podobny bajer ???Proszę o wskazówki i opinie !!!
Z góry dziękuje za pomoc .
Pozdrawiam

Też chetnie bym się dowiedział jak dokonać montażu bez żadnych uszkodzeń bo już 3 miesiące mam te kółka i nie moge się zebrać do ich założenia. Nigdy nie nawidziełem rozbierać tych plastykowych elementów, kurde bo zawsze mi coś pękło.

Witam,

Najpierw trzeba wyjąć licznik, to łatwo 2 śrubki od góry i w zależności od kierownicy różnie wychodzi, ja kombinowałem na boki i jakoś ciężko troche ale wylazł, łatwo się odpina zaczepy z kablami z tyłu, (nie wolno podobno przekręcać stacyjki jak nie ma licznika, ja nie pamiętam czy przekręciłem w każdym razie po tej operacji mryga mi niestety AIR BAG). Jak się uporacie z wyjęciem to z tyłu są 2 czarne takie "kluczyki"trzeba je przekręcić i na zawiaskach takich plastikowych otwieramy ten tył razem z żaróweczkami do góry. Tarcze są już na wierzchu wyciągamy je poprostu i zostaje sama obudowa(dziury z szybką). Musicie wcisnąć przez otwory ramki (tylko w miarę szybko żeby się nie wypaczyły bo później mogą troszke odstawać i trzeba prostować w środku). Ja później nałożyłem na brzegi silikon, docisnąłem i jeszcze zrobiłem haczyki z ciężarkami i na cały dzień powiesiłem na obramówkach zeby docisnęło lepiej. i jeszcze przed montażem wypolerowałem te kółka pastą lekko ścierną do karoserii i teraz wyglądają jak chromowane, bardziej błyszczą, mnie się podoba, ale jak kto woli. ŻYCZE POWODZENIA W MONTAŻU.