MotoNews.pl

Jaka pizzerie lubicie najbardziej :)

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Moze nie tuningowe ale przyda mi sie ta wiedza

Da Grasso
Super sos.. nie wnikam z czego robiony

Wg mnie i 75% Matek Polek Pizzeria Dominium jest najlepsza , niebo lepiej niz w Pizza Hut .

P.S. Zoom a ja wiem co tam jest dodawane . To co tygryski lubia najbardziej .

Da grasoo rulez.
A z tym dodawaniem to sciema wiem co mówie - ci z 8 ki podp. Żeby ludzie nie brali z da grasoo.ciama pizze raz w tyg i nigdy sie nia nei strulem dagrasoo rulez.

czuczu bo skoro bialko jest dodawane to masz bardziej pozywna pizze i raczej sie nie strujesz .... ale tak poza tym tematem dodawania ... jesli chodzi o mnie i moje gusta to w stalowej smakowala mi pizza z rustiki i diablo ale z diablo na miejscu bo wtedy ser jest swiezy..... polecam Vere z diablo i belle z rustici a jesli chodzi o inne miasta to warto skosztowac pizze w tarnobrzegu .... wloska oraz (jesli jeszcze istnieje ) to pizzeria w janowie lubelskim tez wloska i bardzo dobra .... poza tym krakow ..pizzeria banolli... i w sumie to chyba na tyle ....pizza to pizza i mozna ja sobie zrobic nawet samemu....wkoncu trening czyni mistrza..... pizza w pokusie jest zbyt oleista wedlug mnie , 8semka siakas dziwna ale w jokerze tez jest dosc dobra pizza.... w da grasso jakos nie jadlem .... a reszty nie pamietam za co bardzo przepraszam jesli kogos tym urazilem.... pozdrawiam

Ja osobiscie Ósemka..ale jakies dwa lata temu tylko rustica wchodzila w gre..a teraz to osemka i koniec...oczywiscie nie jestem az takl wybredny ze znajdujac sie w pokusie zamowie pizze z osemki...ale ja polecam Osiem

Powiem tak.Jadłem wczoraj z dagrasso a dzien wczresniej zkolegami w 8ce.
Najlepszy przykład to to ze w dagrasoo jezdzi 2 kolesi non stop i w 8 ce dwóch non stop.
W dagrasoo czeka sie godzine a w 8 ce max 35 minut
Nawet meisjce w 8 ce mozna teraz czesto znalesc bo ludzie ida masowo do dagrasoo.
Jak mówi kolega - kiedy oni maja dawac cos od siebie.
Przychodza do robty i zapierdol do samej nocy bez przerwy zamówienia sa - b,dochodowa pizzeria zgarneła spory % rynku......

Szkoda ze w Da Grasso nie ma piwa

hmm to ze w 8 jezdzi 2 non stop a w d'grasso dwoch kolesi non stop to nie rozumiem????to ze wszyscy odwracaja sie od osiem to dlatego ze cinema sprzedaje alkohol nieletnim i cala dzieciarnia z osiem przeniosla sie na piffko do cinemy...kurde miejsca tam nie bylo a ludzie.... co to sie dzieje z obecna mlodzieza.... te dzieciaki ktorych stac albo ktorzy uskladali kupia sobie piffko natomiast inni przyniosa kanapki i beda ogladac film bo ostatnio rozmawiajac z wlascicielem wlasnie tego sie dowiedzialem .... odnosnie da grasso to nie wiem i nie bronie osiem bo (patrz poprzedni post) nie lubiej jej .... pozdro czuczu i smacznego jedzonka .... zwroccie uwage na to ze gusta sa rozne i ciezko trafic we wszystkie... jedni lubia takie ciasto inni inne ,, inni lubia ketchump inni sos albo nawet bez .... inni jeszcze tuniaka a inni owoce morza ktore w naszych rejonach nigdy nie beda swierze.... za dalego od miejsca polowu.... zreszta o czym my rozmawiamy.... sprawdzajcie jak to jest i sami osadzajcie .... szukajcie a znajdziecie jak to ktos chyba madry kiedys powiedzial

Cytat:
2005-03-16 19:44:41, zoom pisze:
Szkoda ze w Da Grasso nie ma piwa

A mi tam jeszcze brakuje zakazu palenia.
W zasadzie marzy mi się lokal gdzie jest alkochol i obowiązuje
zakaz palenia, tylko mało kto by tam chodził ... ale nie nawidze
przesiąkniecia zapachem dymu z papierosów.

zgadzam sie z markiem powinni zakazac w da grasso palenia papierosów bo to przeszkadza mi przeszkadza a i moim zdaniem dobrze ze nie ma piwa w da grasso i wogule jest to najlepsza pizzeria najlesza pizza i najwieksza za najnizsza cene obecnie tylko tam chodze i sos maja pyszny mój typ to da grasso

Cytat:
2005-03-16 21:44:09, GEOO pisze:
.....moim zdaniem dobrze ze nie ma piwa w da grasso i wogule jest to najlepsza pizzeria najlesza pizza i najwieksza za najnizsza cene obecnie tylko tam chodze i sos maja pyszny mój typ to da grasso

moim zdanie tez dobrze ze nie ma piwa w da grasso, wtedy to juz nie byla by pizzeria tylo cos typu pub, młodziez waliła by tam jak do cinemy, a co do pizzy to tez uwazam ze jest najlepsza a szczególnie za takie niskie pieniadze, cóz moim zdanie da grasso wygrywa na miescie, bo zamówic pizze na telefon np. w piatek wieczorem to czeka sie okoóo 1h nie dlatego ze tak powoli robia tylko dlatego ze jest tyle zamówic, a to o czyms swiadczy

chopaki chopaki wy chyba żecie nie jedli pizzy z niska z iguany dla mnie tam jest najlepsza !! tylko nie ma białego sosu i tu mnie boli !!

Rustica i meksykańska z numerem "0".
Avanti - można i ciacho zjeść.
DaGrasso - kiedyś byłem i na drugi dzień zdychałem, ale jest OK.
Ósemka - mała pizza za duże pieniądze, rozlazłe jakieś takie.
Verona - może być.
Quattro - OK.
Diablo - OK.

Będąc w zeszłym roku w Neapolu, miałem okazję być w prawdziwej pizzerii. Wiadomo, że Neapol to kolebka pizzy.
Wybrałem się do pizzerii o ponad 100-letniej tradycji, obsługa wysmienita, pizza też bardzo smaczna. Jedyne do czego mam zastrzeżenia to to, że "u nas" "ostra" pizza to jest naprawdę ostra a "u nich", ostra to powinna nosić miano łagodnej.

Rustica 1 i oczywiście DaGrasso!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Czyli dagrasso wygralo a gdzie one jest?

Na Popiełuszki przed torami w podwórku tego najwyższego budynku.

I głównym rozwozicielem jest Barry.
Jak sie do niego dzwoni to szybciej dostarczaja
najlepsza i tyle 8ka sie chowa .

Cytat:
2005-03-17 09:47:30, rzeszowiak pisze:
chopaki chopaki wy chyba żecie nie jedli pizzy z niska z iguany dla mnie tam jest najlepsza !! tylko nie ma białego sosu i tu mnie boli !!

Rzeszowiak ma racje
w Iguanie jest pizza full wypas
dla ludzi ktorzy ja robia !!

Da Grasso i biały sosik rulezz Rustica i Iguana tez jest ok