Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
![]() rogacek ŁADZIARZ VW Ogórek/vw garbus/ ... wrocek | 2005-03-16 21:20:34 jak kamery w wilgotnym pomieszczeniu to tylko w obudowie z grzałką. kompa jak będizesz składał pod kątem rejestratora to weź pod uwagę parametry karty graficznej. niektóre wymagają określonych typów. |
profil-usunięty SYMPATYCZNY GOŚĆ | 2005-03-18 19:14:09 No to juz mam wiecej informacji.
Podam Ci tutaj przyblizone i proponuje przejscie na mail bo na Skype to sie nie dogadamy ![]() Interesowaby mnie kosztorys takich ukladow cztero kamerowych: 1. 3xB&W + noc (w tym jedna na zewnatrz) 1xkolor + fonia +noc+audio (wnetrze) 2. 2xB&W+noc (wnetrze) 2xkolor + noc (jedna we wnetrzu jedna na zewnatrz) jedna kamerka z audio Najlepiej hermetyki z autoprzeslona i dobra jakoscia obrazu. Na upartego mozemy dobrac do tego karte na 4 kamery i pod ta karte jakies wskazowki co do kompa skladanego. Warunki oswietlenia zmienne (jak to podczas monitorowania 24h/dobe). Jesli masz jakies watpilowosci lub pytania pisz na vincenzoo@poczta.fm lub emumaster@jawnet.pl (drugi mail pewniejszy) Jesli mozesz przeslij jakies szacunkowe koszty i bedziemy gadac dalej (oczywiscie uwzgledniajac znizke dla klubowiczow ![]() Koncept jest taki zeby w biurze byla kamerka z audio i kolorem, dwie kamerki B&W na hali bez dzwieku i jedna na zewnatrz monitorujaca plac (kolor lub B&W do dogadania) bez audio. Pomieszczenia nie sa duze jak chcesz to moge Ci je przemierzyc ale jak kamerki beda widzialy wyraznie do 60 - 100m to wystarczy w zupelnosci. Oczywiscie hermetyki i wydaje mi sie ze grzalki nie beda potrzebne. Aha i najwazniejsze zeby wszystki kamery mialy tryb nocny. Wazne jest tez aby dalo sie ludzi rozroznic (twarze). Pomieszczenia duze nie sa wiec mysle ze nie bedzie problemu) Lacze to Neostrada. |
![]() Leszek_Gdynia (S) Przyjaciel LKP była LADA 21072 '88 Gdynia | 2005-03-18 19:26:30 Fajnie jakby odpowiedź tutaj się znalazła bo bardzo mnie interesuje temat.
Jaki sprzęt jest potrzebny minimum do rejesrowania obrazu przez karte TV? Czy styknie sempron 2300 + 515 mb + geforce mx2? |
![]() krycho MEGA ŁADZIARZ Lada 2107 Warszawa | 2005-03-21 11:42:17 Mnie cos takiego interesuje!
Czy są kamerki bezprzewodowe i najlepiej małych rozmiarów? Czy to droga impreza? |
![]() PRYMI SYMPATYCZNY GOŚĆ Łada 2104 Warszawa | 2005-03-21 18:52:27 Witam, proponuje zapoznać się z ofertą firmy CEZIM (www.cezim.pl) , mają bardzo dobre centrale systemów wizyjnych. Kiedyśc składałem już system telewizij przemysłowej na czymś takim. Produkt całkowicie polski i soft też polski. W skrajnych perzypadkach przy odpowiednim połączeniu możena bez problemu mieszać kamey B&W i KOLOROWE. Sofcik ma tez ogromne możliwość od zdalnego podglądania co się dzieje na obiekcie przez neta, przez podpięcie dotatkowo systemu alarmowego. Kompresia w zalezności od potrzeb. W zestawie jest centralka, karta video, sofcik i kabelki. No i cena jest bardzo przystępna.
Jak bys miał jakies pytania wal śmiao postaram Ci się pomuc Pozdrawiam PRYMI |
![]() rogacek ŁADZIARZ VW Ogórek/vw garbus/ ... wrocek | 2005-03-24 12:06:18 jako rejestrator obrazu zamiast kompa proponuję cyfrowy magnetowid z wejściem dla 4 kamer, 4 wejścia audio, wbudowany LAN, rejestracja do 25 kl/s, odświerzanie 200 kl/s, detekcja ruchu, wymienny HDD, za cenę 1200 netto. wyjdzie taniej niż komp a działa lepiej. do tego kamery zintegrowane CCD z wbudowanym doświetleniem podczerwieni w komplecie z obudową , daszkiem i uchwytem za 200 netto.
kamera jak na zdjęciu ![]() |