[sprzedam] Rekiny 13tki

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Sprzedam fele od BMW "rekina" stalowe 13'tki 5.5 cala. Stan taki sobie, napewno trzeba malować a i piaskowanie by się przydało.
Najchętniej odbiór osobisty. Oferty cenowe na priv.

przydałyby się lecz tylko 2 szt;(

Ponawiam. Cena 100zł komplet, wymagają malowania.

Słuchaj ja bym je wziął - tylko pytanie czy wejdą do maluszka ??

Tak czy inaczej rezerwuje - gdzie i kiedy można je odebrać ??

jesion, wez mi je sprzedaj, potrzebuje do rajduffki

No dobra chłopakie, kto da więcej???

Ja za tyle kupiłem też do malowania i piaskowania były.
Dobra cena warto kupić jak są proste

To Jesionku zrobie Ci konkurencje bo ja też mam Rekinki 5,5 Cala białe w calkiem niezłym stanie maja nawet dekielki ze stali polerowanej Do naprawde drobnych poprawek lakierniczych chce za nie 180 można sie troche potargować

Jesionku biore tak jak chciałeś wyślij na priw swój adres odbiore w czwartek. Bende miał kaszla na rekinach he he

dobra cena to dac 110 zl po piaskowaniu i lakierowniu na cieplo...

A ja takze moge sprzedać rekiny 5.5 cala juz pomalowane po piaskowaniu za 120 ;] kto chętny ??

Hej od Jesiona to ja biorę bo mam najbliżej i byłem pierwszy

Cytat:
2005-04-05 00:15:58, Andrzeju pisze:
A ja takze moge sprzedać rekiny 5.5 cala juz pomalowane po piaskowaniu za 120 ;] kto chętny ??

ja tylko najpierw fotki poprosze

Zoltar wal do mnie. 4 szt w piwnicy lezakuja sobie i tez na sprzedanie sa.

ale sa 5,5 cala? proste? moga byc do piachu i malunku, byle proste. mow co i jak

Cytat:
2005-04-05 08:06:42, Lava1 pisze:
Hej od Jesiona to ja biorę bo mam najbliżej i byłem pierwszy

Jesion to jak jest z tymi felami wolne miały być Określ się w końcu i daj adres gdzie mam odebrać !!!!

Cytat:
2005-04-05 13:44:49, Anonymous pisze:
Jesion to jak jest z tymi felami wolne miały być Określ się w końcu i daj adres gdzie mam odebrać !!!!

To ja a nie ANONYMOUS

No dobra Anonymous, jeśli to ty jesteś kolega Lava, to odezwij się na priv albo gg.

Lava zrezygnował. Wiec kto nastepny

Koleżko z lasu A co one takie kwadratowe na tych fotkach wyglądają Bierze je ktoś?? Bo jak nie, to ja je łykam pod warunkiem, że to nie kwadraty