MotoNews.pl

Polonez Rally w Auto Moto

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
W kwitniowym Auto Moto jest obszerny artykuł o Polonezie Rally, a przy okazji znalazła się tam krótka notka o Poldku Coupe (jest fotka autka kolegi Pudla z FSO AK) i Stratopoldku
Miłego czytania i oglądania...oto artykuł

Pozdrawiam

Wkleiłeś ten artykuł ?? Nie ma go ...

Wkleiłem, tylko że on jest na takim serwerze, że trzeba trochę poczekać aż się załaduje.
Pozdrawiam

P.S Jak komuś się całkiem nie chcą załadować, to niech poda mejla, to wyślę

[ wiadomość edytowana przez: Wujek-Kajtek dnia 2005-03-17 11:37:09 ]

to ja poprosze bardzo
Bgrupa@poczta.onet.pl

Kajtku , a duże to zdjęcie ?? Jeśli ma mniej niż 1024kb to zarzuć na www.imegeshack.com , bo cosik długo już czekam i nic....
Pozdro. Piotrek.
P.S. Ładna ta Twoja czekoladowa 125-ka

Na image schack raczej nie wejdzie...
Jak się nie ładuje to zapraszam TUTAJ
Tam działa
Dzięki Peyoo
Blady...Fotki lecą mejlikiem

kajtek wyslij mi na a ja wrzuce to na serwer swoj prywatny eze@interia.pl

Stasiu fotki lecą

SKAN
SKAN1
SKAN2
SKAN3

[ wiadomość edytowana przez: stasiu dnia 2005-03-17 15:33:51 ]

a to ten w tą niedziele bedzie na TVN TURBO o polonezie i w reklamówce był własnie ten pokazany,chyba nagram jak odzyskam kasete gdzie sa inne fiaty juz

Odkopuję :
Chce ktoś Poloneza za 150 tys zł! ? zapewne to artykuł o nim ...

Tani jak barszcz... ale za to jak zamiata...
Miłego czytania . Pozdro .Piotrek.

niektóre komentarze są zenujące :"moja prywatna bmw..."

zenujący koles

za tyle to sie evo8 albo 2.5 litrowe sti kupuje.

Mocno przesadzone

[ wiadomość edytowana przez: Jesion128 dnia 2005-09-29 20:08:42 ]

Też odnoszę wrażenie, że koszta trochę przesadzonę, ciekawe dlaczego ?

A co do komentarzy to moi idole to:
-"hmmmm, za takiego poloneza moge dac 1500 zł, ani gosza więcej"
-"chłopaki nie wstyd byłoby wam pokazac się czyms takim wśród ludzi!? "

Z tego wynika, że muszę jak najszybciej sprzedać Malucha bo co ludzie o mnie powiedzą ?

koszty jak to koszty ale musicie przyznać auto to niesamowity wypas a do tego tak samo dobrze jedzie jak wygląda jak dla mnie niesamowita maszyna jeszcze jedno marzenie tylko mam może kiedyś rajdy w polsce dorosną do tego że po remoncie stratola muzeum np Hołka poprosi aby pojechał nim jako otwierający rajd polski pomyślcie jakby tak wypuścili takie wozy jako otwierające, hehe ale cóż wydaje mi się że to marzenie ścietej głowy.pozdro

Cytat:
2005-09-29 20:03:11, kuFFel pisze:
Też odnoszę wrażenie, że koszta trochę przesadzonę, ciekawe dlaczego ?

No fakt, koszty duże ale jak gość kupował profesjonalne sportowe części nówki w sklepach albo od kolekcjonerów a nie drutował to mogło sie co nieco uzbierac:
np.
- kłówka Colotti
- gazniki Weber
- sprężyny i amorki - zapewne wyczynowe
- wyczynowe bebechy do silnika
- kubły, pasy itp - nówki z homologacją
- zapewne nowe aluski
itp itd to cena 150 tys jakkolwiek powalająca aż tak bardzo nie jest przesadzone.

-----------------
Były
Łada 2105 r.1983
Łada 2101 r.1986
Łada Samara 2109 r.1990
Jest
Wrak Łada 2105 r. 1986

[ wiadomość edytowana przez: andrzej_krakow dnia 2005-09-29 20:46:49 ]

Jezeli to jest samochod Tomasza Myszkiera to silnik jest seryjnym, porzadnie wyremontowanym 130TC, bez zadnych rewelacji. Gazniki takie kosztuja 400-500 zl z kolektorem (to sa zwykle 40-tki, nie 45tki). Nie wiem jak jest z tymi 150 tysiacami, mi na pytanie dlaczego nie podlubali motoru, powiedzial ze "nie ma problemu, trzeba by tylko wydac jakies 2000 euro". Jakby samochod kosztowal 150 tys to 158 tys chyba nie robiloby roznicy. Oczywiscie jest tam sporo drogich gratow - colotka, most ze szpera, felgi ATS z OBR, zawias itd. ale te 150 tys to chyba jest liczone razem ze swoja praca wlozona w samochod. W niedziele mozna samochod zobaczyc na zywo w Korczynie kolo Krosna (GSMP Przadki). Dzwieku tej skrzyni nic nie pobije

blady pamiętasz opowieść byłego właściciela rajdowego poloniusza,jak zostały zakupione niektóe części??

Mi się w tym poldku najbardziej podobaja tylne szybki zaklejone czarną folią, że niby ich nie ma, plastikowe podszybie i deska z okrągłymi zegarami. Dodają takiego smaczku z epoki.
No ale jakbym miał 150tys to też robiłbym replike z eleganckiego caro a nie babrał się z borewiczem