[S] czesci rajdowe z rajdowki:-)

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam

Mam do sprzedania bilsteina przedniego - 200zl
Kierownice Abartha - taki klasyk, nie wiem ile to jest warte 100?
Obrotomierz Lumela bialy do 8000 - 75zl?
Silnik A grupa (14,5 sek do 100 km/h i 9,5 sek do 80 km/h) - 900zl?
Buda obspawana z klatka (rozbudowana) zgodna z zal. J, wszystko ma, zderzaki chromy, wahacze, hamulce, nawet kola sa na miejscu. wiazka elektryczna ma 1,5 roku (nowka sztuka byla zakladana) - wsadzasz fotele, pasy, amory i silnik i rajodwka gotowa. - 800zl

zapomnialem jeszcze o pasach sabltach czarnych 4 pkt. zapiecie normalne, z takim czyms zoltym podszytym. Pasy w stanie bdb. Cena 150zl.
Kontakat 506 026 572
Wszystkie ceny sa do negocjacji jeszcze.

Proszę o fotki chromów i kierownicy na maila aryan@o2.pl

http://www.ferdek.pl/temp/ferodo/
tu sa zdjecia malucha calego, widac na jednym z nich chromy, na innym widac kierownice jak w poldku u znajomego siedzi.

Silnik moge sprzedac na czesci:
walek z wyscigow gorskich, kreci sie gora, krzywki szeroko, czasy otwarcia zaworo dosc dlugie - 200zl
drugi walek jest ostry, szpiczasty, kreci sie od 3000 do 9000 (jest tylko taki jeden walek w polsce, we Wroclawiu ludzie wiedza co to za walek i co to za wymysl) - 200zl
glowica splanowana 4,5mm albo ciutke wiecej, zawory odchudzone, gniazda utwardzone, kanaly porobione, gwinty sprawne. - 200zl
tloki (odchudzone) z korbowodami (tez lzejsze) calosc wywazona z cylindrami i nowymi pierscieniami - 120zl
kolo pasowe duze, srednicy zblizonej do tego wiekszego seryjnego - 60zl
lekkie kolo zamachowe ze sprzeglem valeo - 100zl
gaznik z wiekszymi dyszami, wieksza gardziela i przelweka zrobiona - 100zl
strumienica po pachoniowa, trzeba dorobic mocowania - 150zl

Zdjecia tych czesci moge miec po weekendzie, jesli bedzie zaintereoswanie na czesci, bo nie wiem czy mam silnik rozbierac.

jestem zainteresowany wałkiem i gaźnikiem

ja jak sie da to biore kolo pasowe jak dasz rade to daj fotke grzes_fm@poczta.fm

Z gory dzieki pozdrawiam

Proszę o zdjęcie pasów Sabelt na meehow@autocom.pl

Witam

Zostalo jeszcze troche czesci: zapinki sprezynki i zapinki bolce, bilstein przedni, buda uzbrojona na kolach z klatka czeka, kierownica abartha. Kumpel ma jeszcze pasy schroty 4 pktowe do sprzedania. Zainteresowani prosze pisac na maila: pawel@ferdek.pl lub dzwonic 506 026 572