Niebieski maluch na Siekierkowskim lekko 180km/h

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Panowie i Panie wczoraj na moście siekierkowskim w wwa jechałem delikatnie 150 służbowym autem na lewym pasie a tu nagle coś się zbliża , usówam się na środek i oczom nie wierzę , wyprzedził mnie niebieski maluch jechał spokojnie 180 i cały czas przyspieszał , także cofam wszystki kąśliwe uwagi na temat maluszka

Sraluch z silnikiem uno 1.1.

Cytat:
2005-03-17 12:15:53, SzybkiKosta pisze:
Panowie i Panie wczoraj na moście siekierkowskim w wwa jechałem delikatnie 150 służbowym autem na lewym pasie a tu nagle coś się zbliża , usówam się na środek i oczom nie wierzę , wyprzedził mnie niebieski maluch jechał spokojnie 180 i cały czas przyspieszał , także cofam wszystki kąśliwe uwagi na temat maluszka

To cudo jezdzi u nas na Goclandii.... i ma silnik od fiata 127 o ile pamietam, ale chlopaki mogli cos zmienic....
Ze sluchu tylko wiem że ma zajebiście dlugi 1 i 2gi bieg....

zapierdala to nie wąsko

no mówie wam huk był niesamowity

hehee... normalnie "przyczajony tygrys, ukryty smok"

można nawet powiedzieć "polakom gratulujemy 126P"

A nie rozkaładał już skrzydeł

na rozwiniecie skrzydeł nie starczyło mostu

Podobny maluszek smigał kiedys po Katowicach. Ale zdaleka było widac ze cos było kombinowane przy nim, poszerzony, alu-felgi z BMW (cos ala ALPINA) Ospojlerowany i słychac go bylo z kilometra.... jak sie pozniej okazało jezdził nim mąz mojej kolezanki. Silnik z Fiata 127 poj.1.1 cm3 mocy niestety nie znam, ale moje espero ze skrzyzowania jest połykane w całosci ze smakiem. Wstyd mi było stawac koło niego gdzies na swiatłach

i kto powiedział że maluch to zawali droga

a co powiesz na to jade zastępczym lanosem na a4 190 km/h patrzę w lusterko i widze czarne CC

zjechałem na bok.... a on tak jakby nigdy nic śmignął sobie koło mnie

Cytat:
2005-03-17 21:23:07, Kolber7 pisze:
widze czarne CC zjechałem na bok.... a on tak jakby nigdy nic śmignął sobie koło mnie

Może to było CC powered by VTG - 1.2 8V 142KM

WYKRES Z HAMOWNI !

U nas po Rzeszowie smiga niebieski trampek kombi (jesli mozna to tak nazwac ) z silnikie od golfa 1 gti (kolo 100 kM) potrafi sprawic aby niejednemu dresowi szczena opadla

Kosta doszliśmy z Menagerem do zdania, że to pewnie ten "kaszlak" to ten sam którego sprzedałeś, tylko został poddany tuningowi wizualnemu (czyt.kolor) i mechanicznemu

Można i sralucha i CC i trampka zmodyfikować wymieniając silnik. Niestety silnik może i drogi nie jest, ale konieczność modyfikacji reszty, aby kółka na drodze się nie ukręciły jest już wysoka.

Cytat:
2005-03-17 23:36:24, LUK18 pisze:
U nas po Rzeszowie smiga niebieski trampek kombi (jesli mozna to tak nazwac ) z silnikie od golfa 1 gti (kolo 100 kM) potrafi sprawic aby niejednemu dresowi szczena opadla

Wiem stary o czym mowisz.. kiedys jak mialem Trampka 1,1 i bylem w klubie cartoontrabanta to ten kolo przyjechal na zlot do wawki.
Oprócz klimy, ten woozek ma jeszcze przyczepke zrobioną z połowy trabanta (tył) w tym samym kolorze i design, no i nie ma ani jednej klamki, tylko hydraulikę.... naprawde wypasik...
ale wsadził w to códo cos ponas 12 tysi.....
a to jednak nadal trabant.....

te małe popier......acze kiedyś mnie wykończą zastanawia mnie ile trzeba mieć pasji żeby zrobić sobie takie cudo

Cytat:
2005-03-18 10:48:17, SzybkiKosta pisze:
te małe popier......acze kiedyś mnie wykończą zastanawia mnie ile trzeba mieć pasji żeby zrobić sobie takie cudo

raczej troche miejsca i gotówki... bo pasji mi nie brak

Wczoraj jedziemy sobie z Krzyskiem na impreze ... jedziemy siekierkowskim... I nagle male hamowanko, bo policja na horyzoncie ... Patrzymy - 1 samochod zatrzymany, a byl to...... niebieski maluch

Cytat:
2005-03-19 14:05:02, Keighty pisze:
a byl to...... niebieski maluch

hhehe... doigrał się hehe... pewnie radiowóz wyprzedził przy 200KM/H

Niebieski maluch wszechobecny