Przełącznik do wycieraczek

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
hej wlasnie wymienilem caly przelacznik i teraz mam dodatkowe przekretelko na wycieraczki czasowe ... do tej pory tego nie mialem, jakie uzadzenie kupic by to dzialalo poprawnie a nie bylo tylko do ozdoby ?

... musisz jeszcze mieć inny przekażnik od wycieraczek ..... i przy odrobinie szczęścia jush będzie chodzić ..... w najgorszym przypadku jeszcze musisz dołożyć dwa kabelki .....

.... to byłem ja ..... sWiEtYy ...... MiLy-SwIeTy

dzieki a hmm wiesz moze dokladnie jaki to ma byc to poszukalbym na necie czy ktos ma do sprzedania

... przekażnik masz koloru czerwonego z piecioma nóżkami ...... ten co teraz masz ma 4 nóżki ..... wiem że Gierusik mial taaki przekażnik na zbyciu .....

to pisze Gerusik !
nie chce mi się przelogowywac

niom.. Tazzowa (Miła i Świeta ) mądrze gada !!!
dać jej (jemu) wódki (bo sliwke chyba juz pili)

na początek - potrzebujesz przekaźnik z piecioma nóżkami.
w tej chwili go nie mam, ale moge miec jutro do 14.00 bo wiem gdzie są.....

w sklepie z używkami w którym ostatnio bywam cena za "nietypowe fordowskie przekaźniki" to 30 złotych jak leci.
Jeśli chcesz - to zadzwoń albo puść mi jakiegość smsa (numer w profilu) podjade jutro i Ci kupie

[ wiadomość edytowana przez: nika dnia 2005-03-18 22:33:03 ]

bardzo dziekuje za pomoc wlasnie nie moge sie doczekac gdy to wszystko bedzie smigac tak jak powinno

.... zajrzyj do nas w niedziele na lootnisko ....... o 14 na czyżynach się spotymamy .....

qrna moj essi procz tego bzdurnego przelacznika ma gorszy problem pisalem o nim wczesniej BELKA tylna mi pekla na dziurach a zobaczylbym co sie tam wyprawia bo ja to raczej standarowa wersje fordzika mam i moze troszki obciach takim zwyklym przyjezdzac

.... większość ma standardową wersje ..... a sa tacy co maja wersje uboższą od standardowej .....

Cytat:
2005-03-18 23:00:52, Tazzowa pisze:
.... większość ma standardową wersje ..... a sa tacy co maja wersje uboższą od standardowej ..... .... to byłem ja ..... sWiEtYy ...... MiLy-SwIeTy

ja mam wersje najbogatsza w usterki
kurde ;/

Cytat:
2005-03-18 21:44:46, bulinek pisze:
hej wlasnie wymienilem caly przelacznik i teraz mam dodatkowe przekretelko na wycieraczki czasowe ... do tej pory tego nie mialem, jakie uzadzenie kupic by to dzialalo poprawnie a nie bylo tylko do ozdoby ?

Już wiem kto mi sprzątnął sprzed nosa wyłącznik z Allegro !!! A się na niego czaiłem i d....