| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
bogdan1 Klubowy Weteran Verona ..& Epica ;) Katowice | 2003-02-07 21:37:20 Ojjjjjj! zjeżdżałem sobie delikatnie /!/ z krawężniczka, a tu nagle jak nie zgrzytło!!!!!!!!....i dup! pełna ulica decybeli !!!!!-totalnie upierd...asiłem rurę na wlocie tłumika przedniego!!! tłumik pięknie wisi na gumach /z wyrwanym "gardłem" chyba/, a od przodu rura ciora po asfalcie!!....złapałem to jakimś druciolem coby dojechać do chaty, a jutro niestety warsztacik tłumikarski...dobrze, że blisko mam bardzo konkretny...Może tylko ktoś mnie uświadomi ile taka impreza może mnie kosztować ? |
Zoltar Fajne Gdańsk | 2003-02-07 21:45:51 Jeżeli to przewód elastyczny to nawet 200 zł... |
Krzysiek-Diackon Opel Astra G Caravan Piaseczno | 2003-02-08 12:55:05 Ja również mam plecionkę od CC900 i jeździ, większość wymiany to właśnie zastępowanie orginału tłumikiem drgń od cienkiego |
bogdan1 Klubowy Weteran Verona ..& Epica ;) Katowice | 2003-02-08 21:38:31 Uff! po tej lekturze z drżeniem serca...i portfela pojechałem do warsztaciku wydechowców....pokukali, pokombinowali, posprawdzali dość dokładnie całego układa i......migomacik, coś tam jeszcze, 0,5 godz pracy i....LUDZIE JAK SIĘ CIESZĘ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 30 ZŁ!!!! TAK TAK...TRZYDZIEŚCI ZŁOTYCH ZAPŁACIŁEM!!....stwierdzili, że "więcej strachu niż szkód"..... |