Autko pomiędzy 10 a 15 tyś jakie?

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Przymierzam sie do zakupu autka dla siebie milego fajnego i niedrogiego w eksploatacji z tym ze za cene w granicach 10-15 tyś. Może ktoś ma cośtakiego na sprzedaz albo polecił by jakas marke. Ewentualnie prosze o komentarza na temat Opla Calibry

ESPERO co do calibry to juz samochod ma troche lat i wiekszosc na naszym rynku to pazdziochy

Cytat:
2005-03-20 13:13:51, Pilot pisze:
... Ewentualnie prosze o komentarza na temat Opla Calibry

Calibry dostepne teraz to moim zdaniem juz same gnioty. Skoro na allegro juz mozna takowa kupic za 7-8 tys to samo mowi za siebie...auta juz pewnie mocno wyeksploatowane, zajezdzone, nadajace sie do remontu - ja bym odpuscil

za cene jaka piszesz rozejrzalbym sie za jakims Audi B4 takie jest moje zdanie bo to naprawde bardzo dobre auta ewentualnie Passat B4 z lat 93-96 tez sa super

No calibra nie była storzona po to, żeby z rodziną jechać w odwiedziny do cioci, więc nic dziwnego, że były zajeżdżane. Kupi się takie za 10 tys, i następne 10 tys trzeba będzie włożyć w nie (cokolwiek to oznacza )

Cytat:
2005-03-20 14:16:15, Petersen pisze:
Calibry dostepne teraz to moim zdaniem juz same gnioty. Skoro na allegro juz mozna takowa kupic za 7-8 tys to samo mowi za siebie...auta juz pewnie mocno wyeksploatowane, zajezdzone, nadajace sie do remontu

Zgadzam się z powyższym tylko że nie do 8 tyś, ale nawet do 11 tyś zł !!!

coś fajnego? kup crx-a

Cytat:
2005-03-20 18:38:55, Wiktor_ pisze:
coś fajnego? kup crx-a

mialo byc niedrogie w eksploatacji w granicach 15tys to mozna kupic killkunastoletnia crx i napewno nie jezdzil nia starszy pan do kosciola

no to żebyś sie zdziwił bo przez 3 miesiace jezdziłem crx z roku 89 z silnikiem 1.6 130 KM (cos w tej okolicy) samochód miał przejechane ponad 160 tyś i co jedyne było do wymiany to kompletne sprzegło i przednie amortyzatory - samochód był kolegi ale bardzo czesto nim jezdziłem (espero mam na gaz a kolega robił sporo kilometrów w tym czasie) tylko co do tych amortyzatorów były tam bilsteiny a on niewiedział ze te amortyzatory oddaje sie do regeneracji. Samochód przy spokojnej jezdzie pali 7 góra 8 litrów. Został sprzedany z miesiac temu za 7 tyś zł (nie oclony) to w przedziale 10 - 15 tys znajdziesz coś dobrego.
Proponuje przed zabieraniem głosu zapoznac sie ze stronami mobile.de czy autoscout24.

I moge z całego serca polecic crx - tyle tylko żeby znaleźc dobry egzemplaż a z tym podobno trudno ale wszystko jest mozliwe.

proponuję honde civic lub generalnie jakiegoś japończyka są raczej bezawaryjne i ciężkie do zajeżdżenia

może golfik III/audi 80 B4/ nubira/astra GSi

Polecam LANTRE.Awaryjność mała,Passat ,Omega czy Mondeo
są lepsze są lepsze tzn bardziej awaryjne!!!
Za 14 000 dostaniesz 96-97 z gazem. Godne uwagi !

toms, dostrzegam u Ciebie brak konsekwencji... W HFP mówisz, że nie jesteś za bardzo zadowlony z Lantry i że nie ma jak Helmuty (VW, Opel), a tu polecasz Lantrę...
Shame...

ja bym kupil nubire....

Acha, kwoli sprostowania to moim zdaniem Lantra jest godnym polecenia autem, żeby nie było źle zrozumiane to co wcześniej powiedziałem