Do ludzi z Torunia

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Czesc, czy znacie warsztat znajdujacy sie pod tym aderesem: ul. Kręta 57
87-100 Toruń

Jesli nie to szczerze polecam,jest to warsztat mojego kuzyna,ktory naprawde zna sie na wszystkim,fury motory... Mechanika i elektromechanika pojazdowa- samochody osobowe, dostawcze i ciężarowe. Komputerowa diagnostyka silników i osprzętu– elektrycznego i elektronicznego. ...

Thx Booguc.... fajna reklama
ja i tak nie korzystam bo moj ojciec jest mechanikiem (specjalizacja DOHC)....

Cytat:
2005-03-20 15:59:39, Booguc pisze:
Czesc, czy znacie warsztat znajdujacy sie pod tym aderesem: ul. Kręta 57 87-100 Toruń Jesli nie to szczerze polecam,jest to warsztat mojego kuzyna,ktory naprawde zna sie na wszystkim,fury motory... Mechanika i elektromechanika pojazdowa- samochody osobowe, dostawcze i ciężarowe. Komputerowa diagnostyka silników i osprzętu– elektrycznego i elektronicznego. ...

Dmowski??

nie, to chyba nie jest dmowski. Tam jest kilka warsztatów.
Jednak jeżeli jest to dmowski to ja NIE POLECAM. Oszust i papudrun!

nie nie dmowski. Jest to warsztat Wojciecha Rowickiego

moj ojciec zna.. ale twierdzi ze jeszcze przed twoim kuzynem troche drogi, aby dorownac ojcu...

bosz jaki synus zapatrzony w tatusia

przed synem troche drogi zeby dorownac wlasnemu.... niedawno zmarlemu ojcu.....

Cytat:
2005-03-21 14:01:31, Booguc pisze:
nie nie dmowski. Jest to warsztat Wojciecha Rowickiego

nie polecam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
juz na wstępie do klamki sie mozna przykleić
do podłogi też
ale jaja ktos go poleca????
ja nie mam dobrego zdania o tej firmie i o wojtku R. a jego niestety juz śp. ojciec to taki magik był ze hoho!!

jesli to rodzina Booguca to mu sie nie dziw....

no niestety G.R odszedl po ciezkiej chorobie,bylem na pogrzebie w zeszyly poniedzialek. No ale nie wiem czy wiecie ze po toruniu smiga kaszel z silnikiem diesla ktory wyszedl spok rak Wojtka

Cytat:
bosz jaki synus zapatrzony w tatusia

to chyba najlepiej o nim swiadczy ,bo z tego co wiem to Eugeniusz byl naprawde zajebisty w tym co robil i poswiecil temu cale zycie. Wojtek wychowal sie w tym warsztacie i mysle ze ma troche doswiadczenia,a to ze podloga jest bródna ...

[ wiadomość edytowana przez: booguc dnia 2005-03-21 19:40:16 ]

[ wiadomość edytowana przez: booguc dnia 2005-03-21 19:40:58 ]