| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
bimber1 (S) Furious Moderator kant Kraków | 2005-03-21 00:00:24 moge prosic o fotki ?? bimber1@interia.pl no napisz na meila od razu cene. Dzieki ![]() |
Booguc F&F Sympatyk Wspomnienie po piekn ... Warszawa/Ursynów | 2005-03-21 20:22:59 prosze o foto boouc@interia.pl
|
mar125 (M) Furious Moderator ![]() 124sc'74 , 125p'76 , ... sosnowiec | 2005-03-21 20:57:05 ja mam pytanko co do stanu silnika : czy jest on w takim samym "dobrym" ( ) stanie jak ten w twoim poprzednim,wystawionym tu zielonym fiacie 125p ??----------------- "Fatalna Imitacja Auta Turystycznego" P.U.H. MARAKANT Transport samochodów / pomoc drogowa Poliwęglan do rajdówek |
mar125 (M) Furious Moderator ![]() 124sc'74 , 125p'76 , ... sosnowiec | 2005-03-22 11:02:03 no wiesz, silnik miał podobno być w dobrym stanie-panewki miały byc ok.taka była mowa-mówiłeś że ma przebieg ok100tyś,ale że chodzi bdb.
co do mojego rajdowania - to nie mam licencji,więc co najwyżej upalania. ale trwałaość na poziomie kilku godzin jazdy.... całe szczęście drugi motor został już wyremontowany i auto jeździ. ps.czy części są jeszcze do odbioru?? ----------------- "Fatalna Imitacja Auta Turystycznego" P.U.H. MARAKANT Transport samochodów / pomoc drogowa Poliwęglan do rajdówek |
bimber1 (S) Furious Moderator kant Kraków | 2005-03-22 15:35:20 czytajac wypowiedzi mara stalem sie podejzliwy i zastanawiam sie czemy wyslales mi fotki na ktorych nic prawie nie widac,ledwie pozanelem ze to polonez
[ wiadomość edytowana przez: bimber1 dnia 2005-03-22 15:36:30 ] |
TomcatT4 CCS/Xsara II/Impreza ... Wrocław/Warszawa | 2005-03-22 20:24:46 Witam
Ja tez mam Poloneza 2000 na sprzedaz. Zdjęcia Buda 88 rok, trzyma sie kupy i calkiem ladna, na bilsteinie, alufelgi, zimy, rozne czesci (zderzak nowy, szyby elektryczne i jakies pierdoly, uszczelki do silnika). Auto na chodzie, zagazowane, tel kontaktowy: 506 026 572 [ wiadomość edytowana przez: TomcatT4 dnia 2005-03-22 20:27:35 ] |
bimber1 (S) Furious Moderator kant Kraków | 2005-03-23 06:34:54
masz racje,bylo to dopisane,ja nie doczytalem ale przyznaj ze na tamtych fotach prawie nic nie widac ![]() |
mar125 (M) Furious Moderator ![]() 124sc'74 , 125p'76 , ... sosnowiec | 2005-03-23 13:54:02
taa, jakoś mi sie nie wydaje że Blady ma do mnie pretensje,no chyba że o czymś nie wiem-a pisze tylko ku zwróceniu uwagi,na auto które ktoś chce kupic od Ciebie. ps. owszem olei sie nie miesza-ale chyba lepiej dolać cokolwiek niż jeździć bez,a już jak dolewaliśmy z Bladym olej to było po panewkach... ps.2 nie napisałeś czy części dalej czekaja na Bladego... ----------------- "Fatalna Imitacja Auta Turystycznego" P.U.H. MARAKANT Transport samochodów / pomoc drogowa Poliwęglan do rajdówek |
![]() tomiv sosnowiec | 2005-03-26 00:57:41 Moim zdaniem to wypisując takie teksty ośmieszacie się.
Jakby to co twierdzicie było prawdą , jak 2 facetów (już nie mówie o fachowcach) może kupić auto jak baba -pewnie wam kolor odpowiadał
Blady ty żyjesz Od około pół roku czekało na ciebie reszte częsci, mimo przyponienia nie zglosiłeś po nie ,a nie przypominam sobie zebyś wynają u mnie pomiaszczenie na graty. I tak miałem cierpliwość . A co do numerów przebijąnych to nie wiem nic jeżdziłem nim przez kilka miesięcy i nie miałem przyjemności jechać nim na przegląd byłem jego 3 włascicielem . |
stasiu F&F MEMBER 125p 73' Łódź | 2005-03-26 01:00:39 zapowiada sie ciekawie, ide po popcorn ![]()
tak powaznie, Blady nie pierdol sie, idz na policje. |
Wujek-Kajtek F&F Sympatyk FSO KRAKÓW | 2005-03-26 08:43:47 Uuuu...chyba tutaj poldek sie nie sprzeda ![]() ![]() ![]() |
![]() barrys maluszek , audi b4 c ... szczecin-zelechowo | 2005-03-26 09:36:44 chlopaki se czata zrobili |
Abar Polski Fiat 125p 2.0 ... Warszawa | 2005-03-29 00:04:30
Hm, myślę że może być mały problem, bo niby jak udowodnić, po takim czasie od zakupu, kto przebił te numery? Kupujący ma to obowiązek sprawdzić kupując auto niestety... Nie mówię tu o tym konkretnym przypadku broń Boże, ale w kilka dni po zakupie każdy mógłby poprzebijać sobie wszystko jak mu się podoba i w razie kontroli powiedzieć, że to poprzedni właściciel zrobił... |
karlo BMW E-28 520i Wrocław | 2005-03-29 00:24:48 Abar to juz zalerzy jak daleko sie sprawa posunie sa fachowcy oraz sprzet ktory bezproblemowomoze sprawdzic mniejwiecej okres w jakim bylo to roione zreszta napewno wiele czynnikow na to wplywa i nawet tuszowanie kwasami itp nie pomoze . Dziwie sie ze dzieja sie tu takie sytuacje jak sie sprzedaje fiata malucha albo poloneza to lepiej za nic nie reczyc lepiej powiedziec kupujesz to co widzisz na nic gwarancji i zwrotow nie przyjmuje wioec sie zastanow jesli nie to nie namawiam i poza tym bedac 3 wlascicielem nie recze za przebieg samochodu zreszta ciekawe na jakiej zasadzie przebieg byl sprawdzany . to ze blady sie wqrwia nie jestem zdziwiony bo jak nasluchalbym sie pierdol co bylo robione a po 40 km by padlo to dajcie spokoj .... . tomiv zamiast odpowiedziec rzeczowo na pytanie to powolujesz sie na jakies texty o kolorach i babach . Zalatwcie sprawe jakos po ludzku a jak sie nie da to idz na policje blady bo to nie ma sensu 2tys wpakowac i auto nadajace sie do jazdy po polach i to odleglych . Ciekawe jak sie sprawa potoczy |
toki F&F Sympatyk bąbel 899/frontera Warszawa/Legionowo | 2005-03-29 00:42:50 znaczy sie jak kupuje samochod to mam ogladac numery i patrzec czy nie przebijane??!! a jak sie nie znam? masz po psy dzwonic zeby sprawdzały? przeciez jak kupujesz fura masz numery wbite w dowod, te same powienenes miec na silniku, wiec po co teoretycznie nowy wlasciciel mialby je przebijac?? ja bym olał wsyztsko poszedł na psy i juz. btw Blady, wlozyles w silnik 2 tysie, pzredtem rozebrales go oczywiscie i nie poznales sie ze numery przebite? bo zrozumialem ze to dopiero na przegladzie Ci powiedzieli tak? jezeli tak to ja serio nie widze problemu.... |