Felgi od Vw/Audi w 126p

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Ten post to głównie pytanie do tych co jeżdżą lub spotkali się z takimi felgami. We Wrocławiu widziałem 2 maluchy na takich felgach. One wyglądem zbliżone są do rekinów. Ich szerokość to 5,5 cala. Podobno bez problemu wchodzą do malca mimo że mają tak jak Rekiny rozstaw 4x100. Jeżeli ktoś wie coś na temat montażu tych felg w malcu to bardzo proszę tutaj o wpis - jak one się zachowują w maluchu i czy żeczywiście bez problemu wchodzą?

Pozdrawiam

chodzi o takie jak moje?

chciałem dorwać 2 takie sztuki na swojcu ale jedna jak sie okazało tylko była;(

Nie nie to nie są takie jak Twoje Krzycho. To są takie normalne stalowe fele zbliżone wyglądem do tych od Bmw rekina (tych najzwyklejszych).

Leju, nie kombinuj, tylko jedź na żmigrodzką na szrot, tam są crommodory z fiata 128 rally. Gość chce je sprzedać za cene złomu, one na maluchu będą ładnie się prezentowac

A jak one wyglądają - masz może fotki???

[ wiadomość edytowana przez: Jesion128 dnia 2005-03-21 00:06:16 ]

ale felgi z Audi i WV mają ET45 więc troche daremnie ;/

Cytat:
2005-03-21 01:09:56, Bukowina_Driver pisze:
ale felgi z Audi i WV mają ET45 więc troche daremnie ;/

A co jest zlego w ET 45 ??

chyba wiem o jakie felgi ci chodzi.. seaty tez czesto jezdz na takich. rozstaw srob to jeszcze nie taki problem. na 4x100 mozna w zasadzie zakladac seryjne sruby. wiekszosc ludzisk tak robi i nikomu nie scielo.. oczywiscie plywajace to odpowiednia alternatywa. ale istotny jest rowniez rozstaw otworu na piaste - szczegoolnie z przodu. check this...

ET 45 jest kijowe, bo bedziesz mial węższy rozstaw kół, koła są schowane bardziej do środka auta. Pomijając pogorszenie efektu wizualnego, cierpi również na tym prowadzenie samochodu, jest po prostu weższy. Najlepiej wtedy zrobić tak jak ma krzychu, czyli na szpilkach + dystans (jakieś 15-17 mm) i jest gitara.

u nas we wrocławiu ciężko dostać fajne felgi;(

ładne te felgi ze 128

te moje maja ET 38 !! wiec nie wiem skad wam sie to 45 wzielo a na fotce w profilu nr 3 jest po 3cm dystansu na jedno koło