| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
Jacenty Klubowy Weteran Nubira III, KIA SEDO ... Suwałki | 2005-03-21 15:58:57 Wiesz ile mrozu było u mnie z rana ? Prawdziwa wiosna ![]() |
Tomek-Mydlowski Warszawa | 2005-03-21 17:42:04 a ja mam w nosie zimie ogłaszam jej koniec, dziś załóżyłem już alu kapcie......i zacząłem omijać wszelkie dziury |
QLogic Espero1.5, Nubira2.0 Warszawa Tarchomin | 2005-03-21 18:06:16 Ja juz ponad tydzien jezdze na letnich oponkach. Tez umylem samochod, ale jeszcze go nie nawoskowalem, ani nie odkurzylem...
Poza tym przez zime nazbieralo sie pare rzeczy do pogrzebania w samochodzie, teraz bedzie na to czas i warunki do tego |
Bartek1112 Mercedes A35 Warszawa | 2005-03-21 18:17:32 i ja tez juz na alusach smigam od wczoraj Umylem esperaka i listewki nasonczylem troche jeszcze zazimno na woskowanie |
Czarek_Rej Klubowy Weteran FOKA Chorzów -Batory | 2005-03-21 20:41:28
I wypolerowałes sobie lakier twardymi szczotami myjki automatycznej..... Ja tej zimy umyłem auto w myjni automatycznej 4 razy.... w piątek umylem recznie... i jak sie przyjrzałem lakierowi..... rysa na rysie.... i przy okazji wylazło pare bąbli na lakierze... drzwi od pasazera przednie niedługo mi odlecą bo są zgnite... na progach pojawiła sie rdza.. z silnika moge sobie zeskrobac kilka kg soli....
A co do wiosny... to dzisiaj było -1 jak wstałem po 8.... |
Kiniusia Opel Vectra 2,2 dTi Kraków/ Trzebinia | 2005-03-21 23:13:26 Cóz kalendarzowa WIOSNA już przyszła a ja mam problem, bo nie mam letnich opon. Zakup nowych to koszt w sumie niemalże kole 600 zł. A co się tyczy lakieru,,,to uuuuuuuulalalalal zauważyłam, że ruda dobiera się do mojego wozu. Panowie co radzicie? jak się tego paskudztwa pozbyć?
Ale dobry nastrój mojego ducha nie opuszcza mnie I jeszcze bardziej rozwesela, kiedy słońce się uśmiecha do mnie ![]() |
Kolber7 VW TOURAN & SKODA OC ... Katowice .::SILESIA TEAM::. | 2005-03-22 11:23:09 gdzie Ty wiosne widzisz???
w niedizele byłem w lublinie... wiało jak cholera, temperatura chyba -10, co chwile sypał śnieg...... dziś w Katowicach +3 st C i świeci słońce...... ale wiosna to to jeszcze nie jest |
QLogic Espero1.5, Nubira2.0 Warszawa Tarchomin | 2005-03-22 15:20:15 Jak gdzie wiosna. Dzisiaj taka piekna pogoda, az sobie zrobilem troche wolnego na uczelni i pojechalem pobawic sie przy samochodzie.
Wywalilem gumowe korytka, odkurzylem dokladnie caly samochod, umylem szyby od srodka, wywalilem jakies pierdoly typu szczotka do sniegu, silikon do uszczelek itp., naczernilem sobie opony, oczywisice umylem tez Esperaka (rowniez pod maska) i go nawoskowalem. Mmmm, jak przyjemnie sie teraz jezdzi.
Troche slonka powoduje, ze w samochodzie czuje sie jak by byl srodek lata. I klima jak dziala - tylko wlacze nawiew i od razu przyjemne uczucie chlodu |
Walus Lani + najlepsze aut ... Gdansk/Plock | 2005-03-22 15:47:43 Taaa - wiosna..... i letnie opony....
A w nocy i nad ranem nawet -5. Plus bardzo możliwy śnieg jeszcze w kwietniu. Życzę powodzenia i dużo szczęścia wszystkim "szybkim" |
profil-usunięty Member Klubu Espero | 2005-03-22 17:26:14 "Nadejszla wiepokomna kfila"
Wiosna pełną gębą można powiedzieć (nie patrząc na temp. w nocy) |
Czarek_Rej Klubowy Weteran FOKA Chorzów -Batory | 2005-03-25 19:25:03 Dzisiaj w Kowicach... ok 20st.C Wczoraj wieczorem umyłem auto na myjce cisnieniowej Dzisiaj 6 godz. polerowałem pastą lekkoscierną i woskowałem woskiem Auto błysk!!!! Jak nófka!! Rece mi odpadały..... i opadły mi przed blokiem jak wróciłem z pracy... wysiadłem z auta... kumpel mył auto.. podchodze do niego i słysze dziwny dzwiek odwracam sie ...patrze... a tu sąsiadka Cinkolem w moim zderzaku zaparkowała.... wylazła jasniepani z auta i mi wmawia ze nic sie nie stało tylko mi ubrudzila auto! Mam zarysowaną czarną czesc zderzaka... i cały jest przesuniety w jedną strone... bok schował sie całkowicie pod kierunkowskaz. Mówie BABIE ze mi przesuneła zderzak i prawdopodobnie uszkodziła mocowania.... jak do sciany... "ona nie rozumie o co mi chodzi.. ona tam nic nie widzi..." rzucałem miesem na lewo i prawo.... po 20:00 ma przyjsc z tatusiem (włascicielem auta) miałem dzwonic po pały.. ale mój ojciec powiedział ze spiszemy umowe.. i koszty pojdą z OC sprawcy... ZOBACZYMY! |
bogdan1 Klubowy Weteran Verona ..& Epica ;) Katowice | 2005-03-25 21:02:39
NASTĘPNY FRAJER !!
Ledwie kilkanaście dni temu nasz klubowy Kolega pisał ostrzegawczo w jaki piękny sposób został wychujany przez sprawcę kolizji na osiedlu , który to sprawco-kurier prawie płakał i też mu obiecywał złote góry i spisywanie "wieczorem" ....została WIELKA DUPA i PROBLEM ... No Czaruś !!...życzę Ci SZCZĘŚCIA bo będzie Tobie Bardzo potrzebne !!
|
FGM2 Espero Warszawa | 2005-03-25 22:02:10
Bartek a czym ty te listwy traktujesz? POwiedz bo ja mam jakies takie szare, a zwłaszcza na blendzie... Odnośnie rdzy! Stało sie!!! Dzisiaj zerknąłem na progi...i po lewej stronie z przodu mam normalnie dziure podłużną na 6 cm!!! Walnąłem szczotką w to a tam z tej dziury sypią sie drobiny rdzy. Szlak mnie trafił. I jak sie dalej przypatrzyłem to tak mi sie wydaje ze to juz nawet podgnite jest!!!
Więc moje pytanie jest następujące, co mam robić??? Panowie ile kosztują nowe progi i czy ewentualnie mozna je gdzies kupic!!! Dajcie znac!!! ...co do Czarka to żeś pojechał... twój samochód, twoje pieniądze, to walcz o swoje, ona by Ci nie odpusciła gdybyś to ty zrobił... ![]() |
Czarek_Rej Klubowy Weteran FOKA Chorzów -Batory | 2005-03-25 23:43:00 Spisalismy oswiadczenie Zabuli za naprawe... juz mam kase na pare rzeczy oczywiscie auto mechanika nie zobaczy.. .bo te uszkodzenia zrobie sam Tylko kumpel mi wypisze rachuneczek... i bedzie GIT... Wyprzec by sie nie mogła.. za duzo swiadków... (kumpel który mył auto... i jeszcze jeden ziomek z mojego placu, kilku sąsiadów... ) |