Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
Lava1 SQAD Sympatyk Felicia Combi / Mond ... Wrocław [Kiełczów] | 2005-03-21 14:43:15 Mam dwa pytanka.
Pierwsze: Potrzebuje nakleić na swojego maluszka reklamę a raczej adres strony internetowej i adresu mailowego. Wszytko to ma być wykonane z folii koloru czarnego najprostrzą czcionką np. Arialem. Przykładowo: www.kielczow.pl admin@kielczow.pl ma to się mieścić na drzwiach maluszka. Jak myślicie ile może to kosztować. Nakleić mogę sobie sam, ale chodzi mi o wycięcie napisu (rekalmy). A może ktoś z was ma możliwośc tanio wyciąć coś takiego na ploterze tnącym ?? Proszę o kontakt na lava1@wp.pl Drugie pytanie i sprawa W firmie będziemy zamawiali oklejenie auta. Konkretnie chodzi o tego IVECO którym jeżdzę (niektórzy z was pewnie kojarzą). Może ktoś z was podjąłby się wycięcia dokładnie takich samych napisów jak mam aktualnie na samochodzie. Chodzi o odświeżenie bo te co mam to odchodzą, częściowo są pozrywane itp. Jakby co to walcie na maila albo w tym temacie. Z góry dzięki |
smagi SQAD Sympatyk Audi A3 TDi Oleśnica | 2005-03-21 16:24:16 Jeśli jestes z Kiełczowa i mieszkasz "pod lasem" to moze znasz gościa o nazwisku Warzywoda, oni maja usługi pogrzebowe i maja ploter ![]() |
Lava1 SQAD Sympatyk Felicia Combi / Mond ... Wrocław [Kiełczów] | 2005-03-21 17:04:48 Ty fakt - rzeczywiście. Zapomniałem o nich zupełnie.
Ale myślę, że oni mogą chcieć ciut za dużo. ja szukam jak najtaniej. |
Lava1 SQAD Sympatyk Felicia Combi / Mond ... Wrocław [Kiełczów] | 2005-03-22 07:42:50 Telefon do niego to i ja mam, bo on nawet ma swoją stronę internetową.
Szkoda że nikt z klubu jednak nie dał znać. ![]() |
![]() hubiii SQAD Sympatyk honda integra dc2 JDM ToKYO | 2005-03-22 23:31:51 no dokladnie plotera nie ma nikt ... ![]() ![]() |
Lava1 SQAD Sympatyk Felicia Combi / Mond ... Wrocław [Kiełczów] | 2005-03-23 07:59:14 Ok rozumiem, ale wiecie chociaż jaka orientacyjnie byłaby cena za wycięcie takich napisów jak w moim pierwszym poście ??? |
![]() hubiii SQAD Sympatyk honda integra dc2 JDM ToKYO | 2005-03-23 14:15:30 heh orientacyjna ,,, orientacyjnie moge ci powiedzec ze za 1mb bioerze sie kolo 20 zl za wyciecie .. bez folii + folia 5 zl m/b 50x100 cm |
![]() bauer SQAD Sympatyk Wroclaw | 2005-03-23 22:19:26 ja chce pare naklejek ![]() |
![]() hubiii SQAD Sympatyk honda integra dc2 JDM ToKYO | 2005-03-24 10:04:32 lava a jakie masz napisy na iveco ?
masz jaks fote ? moge ci zrobic heh jak chcesz na rachunek to tez nie ma problemu |
![]() najmer SQAD Friend Audi 90 Oleśnica/WRC/Torquay | 2005-03-24 12:11:55 Moze i ja bym sobie cos wycial ![]() ![]() ![]() |
![]() Grzechu SQAD Sympatyk Seat Ibiza '00 Legnica | 2005-04-01 16:00:15 Ja tez mam dostepa ale trzeba bedzie cosik zaplacic oczywiscie - nie beda to jednak duze koszta...
Lava - co do Iveca to podejme sie, jesli chcesz, zrobienia reklamy na niego, łącznie z oklejaniem - bo sie tym zajmuje i robie takie rzeczy...oklejałem autobus i inne takie pierdółki..tylko lipa troche bo ja nie miejscowy - wroclawski hehe ale jakby co to daj znac... ![]() |