MotoNews.pl

Kto ma dostęp do plotera tnącego ?? - mozna zarobić !!

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Mam dwa pytanka.

Pierwsze: Potrzebuje nakleić na swojego maluszka reklamę a raczej adres strony internetowej i adresu mailowego. Wszytko to ma być wykonane z folii koloru czarnego najprostrzą czcionką np. Arialem.

Przykładowo:

www.kielczow.pl
admin@kielczow.pl

ma to się mieścić na drzwiach maluszka. Jak myślicie ile może to kosztować. Nakleić mogę sobie sam, ale chodzi mi o wycięcie napisu (rekalmy). A może ktoś z was ma możliwośc tanio wyciąć coś takiego na ploterze tnącym ?? Proszę o kontakt na lava1@wp.pl

Drugie pytanie i sprawa

W firmie będziemy zamawiali oklejenie auta. Konkretnie chodzi o tego IVECO którym jeżdzę (niektórzy z was pewnie kojarzą). Może ktoś z was podjąłby się wycięcia dokładnie takich samych napisów jak mam aktualnie na samochodzie. Chodzi o odświeżenie bo te co mam to odchodzą, częściowo są pozrywane itp.

Jakby co to walcie na maila albo w tym temacie.

Z góry dzięki

Jeśli jestes z Kiełczowa i mieszkasz "pod lasem" to moze znasz gościa o nazwisku Warzywoda, oni maja usługi pogrzebowe i maja ploter

Ty fakt - rzeczywiście. Zapomniałem o nich zupełnie.

Ale myślę, że oni mogą chcieć ciut za dużo. ja szukam jak najtaniej.

Jakbys podal mi swoj tel. to wyslalbym Ci numer telefonu do mlodego Warzywody ale dopiero wieczorem bo teraz nie mam tel. do niego.

A Ty przedzwonisz pozniej do niego i sie spytasz, ja mysle ze da sie z nim dogadac...

Telefon do niego to i ja mam, bo on nawet ma swoją stronę internetową.

Szkoda że nikt z klubu jednak nie dał znać.

Cytat:
2005-03-22 07:42:50, Lava1 pisze:
Telefon do niego to i ja mam, bo on nawet ma swoją stronę (...) Szkoda że nikt z klubu jednak nie dał znać.

Czego nie dał znac? No z dostepem do plotera to trudno, bo sami nie mamy dojscia a jak wiadomo na wszystko potrzebna jest kasa. Cale szczescie naklejki nam Gruszka kiedys wyploterowal

no dokladnie plotera nie ma nikt ... sam wycinam w zaprzyjaznionej firmie i musze niestety placic ;(

Ok rozumiem, ale wiecie chociaż jaka orientacyjnie byłaby cena za wycięcie takich napisów jak w moim pierwszym poście ???

heh orientacyjna ,,, orientacyjnie moge ci powiedzec ze za 1mb bioerze sie kolo 20 zl za wyciecie .. bez folii + folia 5 zl m/b 50x100 cm

ja chce pare naklejek w sumie z 5 albo 6

lava a jakie masz napisy na iveco ?
masz jaks fote ? moge ci zrobic heh jak chcesz na rachunek to tez nie ma problemu

Moze i ja bym sobie cos wycial

Ja tez mam dostepa ale trzeba bedzie cosik zaplacic oczywiscie - nie beda to jednak duze koszta...

Lava - co do Iveca to podejme sie, jesli chcesz, zrobienia reklamy na niego, łącznie z oklejaniem - bo sie tym zajmuje i robie takie rzeczy...oklejałem autobus i inne takie pierdółki..tylko lipa troche bo ja nie miejscowy - wroclawski hehe

ale jakby co to daj znac...