| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
omegafan Omega włocławek | 2005-10-10 21:12:56 no właśnie np. takie coś
ja mam na kompie LEONARDO instalke II gen, więc obsługuje niby, no ale co jest ze soft-em?? bardzo trudno to zdobyć??ściągnać z neta pozdrawiam |
marcinstarletka Starletka 1.3 XLi 91' Bydgoszcz | 2005-10-20 17:55:57 Witam
Jestem posiadaczem Toyoty Starlet 1.3 2EE 91' na wielopunkcie z instalacją gazową II generacja (reduktor - AGC, komputer Al 700, emulator - Lecho E4) Właśnie noszę się z zamiarem zakupu interfejsu do autronika Al 700 i mam pytanie odnośnie zmiany parametrów. Których parametrów lepiej nie ruszać , a które można zmieniać w miarę rozsądku. Posiadam soft do Autronika taki sam jak mają gazownicy u których zakładałem gaz tylko ja mam w wersji 1.6, ale nie wiem czy to jest w miarę nowy soft. Czy może jest nowszy? Czy podczas zmiany faz nakładania się paliw w emulatorze trzeba regulować też za każdym razem kompa gazowego czy nie ma to wpływu na niego i czy emulator ma wpływ na zapalanie silnika na benzynie (w automacie i bez), czy zaczyna działać w chwili osiągnięcia obrotów przełączania na gaz? Chce samemu sobie wyregulować i sprawdzać parametry w czasie jazdy, bo mam dość płacenia za każdą regulację które przynoszą mizerny skutek. Jak coś poprawią to inne spaprają. Czy utrace gwarancje jak sam będę regulował i czy gazownik będzie wiedział, że coś zmieniałem. Pozdro [ wiadomość edytowana przez: marcinstarletka dnia 2005-10-20 18:17:27 ] |