| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
dziambel Fiat 126 Ruda Śląska | 2005-03-21 15:59:29 Witam Mam Pytanko czy ktos z okolic rudy śląskiej zna jakiegos taniego blacharza który wymieni mi progi i zrobi pare innych rzeczy za w miare nie duza kase |
![]() rallyman F&F Sympatyk GC8 SD | 2005-03-21 23:18:40 A ja mam blacharza godnego do polecenia ale w Będzinie. Koleś fajnie, dobrze i solidnie robi. Ja już robiłem u niego przodzik i nie narzekam ![]() |
Chudy89 F&F Sympatyk Polonez Caro 1.6GLI Katowice | 2005-03-26 21:32:59 Pat_kdb ma racje!!
Dałem mojego malca do dokończenia do blacharza na kostuchnie w Katosach. Spieprzył robotę i skasował 400zł w końcu musiałem wszystko z ojcem robić |
Cichy_polonez Golf Gliwice | 2005-03-26 22:41:28 napisz co potrzbujesz zrobic ladna pogoda sie zaczela to moge cos porobic ![]() |
dziambel Fiat 126 Ruda Śląska | 2005-03-30 11:59:10 napewno wymiana progów i elemnetu nad błotnikiem tego na migacz |
filipmec Fiat126p, Golf Cabri ... Bielkowko | 2005-03-31 01:17:10 Ja za wymiane progow, przedniego blotnika, podlogi lewy plat i prawy, wzmocnien progow(progow wew.) polakierowanie wszystkiego zaplacilem 700zl i jeszcze dostalem 0,5l lakieru, co prawda renowacyjnego (ftalowo karbamidowy) ale zawsze jest. Nie szalalem ze szczesia jak zobaczylem efekt ale nie jest to duza kasa i nic mi jeszcze nie odpada, w gruncie rzeczy jest to wszystko dosc dobrze pospawane. Nastepnym razem, a juz jest ten nastepny raz zrobie wszystko samemu!!!! Tak to jest ze jak nie zabulisz jak za Mercedesa to wszystko spierdola!!!!!! Trudno dzis o dobrego blacharza-kiedys byla bardzo powszechnie stosowana metoda prostowania blach przez odpowiednie nagrzewanie palnikiem, teraz napierdo... 2kilo szpachli z wluknem szklanym i CHEJA do zimy az to wszystko na dziurach zgubisz!!!! Najlepsi rzemieslinicy sie poprostu posypali, jak zaczeli budowac zajebist... "warsztaty" mechaniczno lakierniczo elektryczne, w ktorych jak zostawisz auto to Ci powyciogaja z niego wszystko co da sie sprzedac a wstawia jakies gowno!!!! Banda zlodziei!!!!!
UMIESZ LICZYC=>LICZ NA SIEBIE ---taka jest plenta Pozdrawiam |
sFiatowiec F&F Sympatyk 125p; 126p Częstochowa | 2005-03-31 07:15:48 mówisz sam sam...
jak masz zaplecze, narzędzia, i troche wiedzy to sie mozesz bawić... sam bym tez chciał zrobic ale nie mam jak i gdzie więc szukam dobrego i taniego blacharza... z drugiej strony nie wiem czy mam pojęcie o sprawie bo za wymiane 2 saztrzałów bez belki koleś zawołał 250 zł bez części... to dużo mmi sie tylko wydaje?? |
Cichy_polonez Golf Gliwice | 2005-03-31 08:14:05 filipmec - nie skazuj wszystkich jedna miara
|
filipmec Fiat126p, Golf Cabri ... Bielkowko | 2005-03-31 13:48:52 Nie skazuje ale BARDZO ubolewam ze jest naprawde niewielu dobrych ludzi w tym fachu, ktorzy jeszcze sa tani!!! |