Zlot Szczecin [FOTOrelacja]

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Zapraszam do obejżenia fotorelacji ze Zlotu ktory odbył się na Chociwlu kilka km od szczecina (zaznaczam pogoda dopisała). Zlot organizowany był przez klub tuningowy GRYF ze szczecina. Na zlot pojechała delegacjia z naszego "Szczecinskiego klubu sympatykow fiata126p" (nie wszyscy swoimi bolidami ): michapa-polonez, ruski-mazda, w 126-ach marcin-niebieski, renifer-błękitny, dt-zgniły zielony polecam warto oblukać... będę starał sie umieszczać fotki z naszych spotooof O ILE CHCECIE wiedziec co u nas sie dzieje

http://fiat126p.za.pl/chociwel20.03.05/index.htm

no pogada gaktycznie wypas byla jak widac. jaskoka sliczna. oglnie pare ladnych wozikow tam jest.

Panowie! co to za fele i ile kosztuja??!!??!! Wiem, ze to sa klasyczne stalowki, ale perfidnie mi sie podoaja...

Fele to 5.5x13 z bmw e21 popularnie nazywane rekinami

A jak one wychodzą cenowo...?

Cytat:
2005-03-22 13:26:05, eolmint pisze:
A jak one wychodzą cenowo...?

to jest bardzo róznie od 200 do 400 zalezy jaki stan

kurczze pogode mieliscie zejebistą, ładny ten niebieski malanek ogólnie chyba imprezka wypaliła na całego

Cytat:
2005-03-22 15:45:53, BLUE_650 pisze:
(...) ogólnie chyba imprezka wypaliła na całego

Cytat:
2005-03-24 17:56:26, dt01 pisze:

trampek sliczny- bardzo czesto widze go pod WBiA polibudy. A co do gryf-tuningu- wiekszosc ich aut gryzie sie z moim poczuciem estetyki

Cytat:
gryf-tuningu- wiekszosc ich aut gryzie sie z moim poczuciem estetyki

masz racje , hehe nawet sie zalapalem na dwa zdjecia

Wszystkie samochody ktore na zloty przyjezdzaja to nie jest Gryf tuning. Utarl sie taki stereotyp ze wszystkie samochody tuningowane to napewno jest gryf i jezdza nimi same dresy.Mi to osobiscie wisi i powiewa ale trzeba przyznac ze u nas jezdzi pare naprawde dobrze i z gustem zrobionych autek.

Cytat:
2005-03-24 21:33:49, Marcin126rulezz pisze:
Wszystkie samochody ktore na zloty przyjezdzaja to nie jest Gryf tuning. Utarl sie taki stereotyp ze wszystkie samochody tuningowane to napewno jest gryf i jezdza nimi same dresy.Mi to osobiscie wisi i powiewa ale trzeba przyznac ze u nas jezdzi pare naprawde dobrze i z gustem zrobionych autek.

i to takie auta nie naleza do gryfu !

Czesc nalezalo i dalej nalezy do Gtc ale byl tam maly rozpad i z ponad 100 osob zostalo cos kolo 30-40. Nasze miasto do niedawna bylo chyba jedyna dziura w Polsce bez ani jednego klubu. Gdy powstalo Gtc powstala rowniez szansa na organizacje bezpiecznych i legalnych zlotow. Dotychczas byl tylko jeden legalny zlot na kluczewie reszta to spoty na chociwlu ale to niestety zalezy od naszej wspanialej zachodniopomorskiej policji.

na zlocie krolowały fele z rekina hehehe

Cytat:
2005-03-24 21:33:49, Marcin126rulezz pisze:

pewnie masz racje, mam kolege ktory ma czarna prelude i do gryfa nie nalezy a na zotach na chociwlu bywa, ale jak widze ta paskudna felicje kombi, jette z lampami od tira czy czerwonego kaszla z kilogramami plastiku i szopachla pekajaca na jego laczeniach z blacha to pierwszym skojarzniem jest wlasnie GTC.
Pozdrawiam.

P.S.

sliczny maluszek

Kolejny spot w niedziele najpierw tor kartingowy-pz poooźniej głębokie-grill co Wy na to ?

ja bym sie pisal na taką propozycje tylko dokladnie kiedy???

witam! spodkanie odbedzie sie 3 kwiatnia, na torze kartingowym przy ulicy wojska polskiego, jak dobrze pojdzie to wystartuje czesci ekipy skf-u pozdrawiam i zapraszam

Startujemy na PZ może uda sie dojechac do końca

no to sie pojawie z kolszką kaszlakami !!!

termin mi pasuje maluch naprawiony ja przyjade tylko musze jeszcze oc naprawic